reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi jeśli nie ma plamień i nic złego się nie dzieje, to doskonałe cię rozumiem:-) lepiej iść w okolicy 8 tygodnia i już zobaczyć piękną fasolkę.
Taki mam zamiar ...:) Bo inaczej zwariuję z zamartwiania się.
A teraz wybaczcie, na chwilkę znikam bo mnie tak mdli ... że chyba będę Tynka musiała z Tobą na zmianę do WC latać. Nie zjadłam śniadania jeszcze to teraz przyjdzie mdłości cierpieć ...

reklama
Ja szłam w 7tc i coś tam w tych 3 mm pykało :D
Mnie to najbardziej śmieszy co to kogo obchodzi. Ja leżałam na jednej sali z dwoma babkami które z miejsca podpisały że karmią mm i patrzyły na mnie jak na wariatke jak się z małą męczę. Ale mnie to nie interesowało, przecież to one będą wychowywać te dzieci. Zazdrościłam im jedynie tej pewności siebie i beztroski. każdy podejmuje świadome decyzję i to jego indywidualna sprawa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry z kawką ... haha ja sikam cały czas wystarczy ze sobie kichne :-)

Nessi - wysokiej bety !!!, no raczej nie będzie widać serduszka

Bum- ogarnę się to wrzucę fotę mojego bębna :-)

Rene- u nas tez niewinny katar ale narazie brak gorączki , zdrówka dla córki

Tynka- ja ostatnio tez złapałam taką bakterie wymiotowałam dzień i noc , a na drugi dzień zdrowa , mnie tez nie ma na kwietniówkach , zresztą ja w marcu urodzę :)

Majka- no proszę 100% obecności łał u nas nie ma szans

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

9d88d5c56a3905f3c344a351d59cdeeb.jpg
To mój według om 29 tydzień ciąży według usg 30 ty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ależ piękny domek [emoji7] całkiem pokaźny....

Tynka zdrówka ...

Ness cobys szybko Opuściła lokal zwany wc

Agnes wstalam -ledwo .. jeszcze samochód musiałam odśniezyc o losie ..

Rene zdrówka dla młodej

Ness widzę że twardo w postanowieniach trwasz-biore przykład ! Tak trzymaj

Idę poczytać dalej bo nie pamiętam komu co ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja tez odśnieżałam auto, pierwszy raz w tym roku śnieg widziałam [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Majka - oj tak, znam te klimaty... gównoburze są na każdym forum ciążowym :D potem przychodzi czas na kolejne - za ciepło ubierasz, za szybko w spacerówce, NO CO TY CZY TY PUSZCZASZ MU TV??? :D :D

A odnośnie mm to powiem tak - moja jeszcze ani razu nie była chora, od urodzenia. A z przyczyn niezależnych jest i była na mm. Także jak czytam, że dziewczyna 3 miesięcznemu dziecku już 5 antybiotyk daje (serio) to to całe kp niewiele im tam pomaga hehe. Jak to moja rodzinna lekarka powiedziała: dziecko ma być najedzone i to by było na tyle. Tylko nie czekoladą :D

Nati - super piłeczka! :)

reklama
A testu robić nie muszę, już zaczynam plamić [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry