reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A bo wiecie jakto jest
Każdy facet ma coś z osła i coś z barana [emoji12]
Ja mamna mojego sposób że jak zaczyna pokaxywać różki, to się pytam czy ma okres i się przestaje odzywam, ignoruje, nie gotuje obiadu, nie sprzątam
Co nie zawsze jest łatwe bo razem pracujemy, ale przynosi zadziwiająco szybkie efekty

Mam jeszcxe to szczęście że mam świetnych teściów, traktują mnie jak córkę i zwykle stają po mojej stronie
Ja z teściową mogę o wszystkim pogadać [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
No i dobrze, trochę diety mu nie zaszkodzi. Skoro nie pomyśli o dzieciach (nie wspominając o Tobie) to z jakiej racji on ma mieć podane pod nos.

Jutro mnie czeka tyle sprzątania że mam ochotę robić całą noc, żeby jutro mieć już wolne [emoji23] gdzie logika?

Mania ja tez czasami mojego pytam czy okres ma[emoji23]
Rene tak trzymaj[emoji2][emoji106] zobaczymy ile wytrzyma na kanapkach[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Będę do tego stopnia bezczelna i zawzieta ze od jutra w lodówce tylko światło. Wędliny nie ma ,masło się kończy,suchy chleb zostal... się kurfa zdziwi ... aaaa i jajka dziś zeżarł więc bida

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie rozumiem jak noze mniec taki tupet
Chyba cos nie halo jest z tym twoim mezem [emoji54]
Zamiast sie cieszyc,ze jestes w ciazy i w ogole tobie dopomagac psychicznie to robi wszystko w przeciwnym kierunku
A ty rene z rodzicami mieszkasz ????
Jakby moj mi tak odpierd....cyrki to juz bym wrocila do polski. Kiedy mozna to mozna,ale co za duzo to niezdrowo. Co za kozio£ uparty!!!
Nawet zyczen ci nie zlozyl [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]
Spojrzeniem bym go chyba wpierdoli....a[emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]
Nie znam Cie i w ogole ale tym co piszesz to mnie tez podkurwil!!!!!!!!!! Jkabym go teraz zobaczyla to chyba sama bym mu dala dwa plaskacze to moze by sie obudzil !!!!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen chętnie zapraszam. On ogólnie dobry mąż ale czasem jak mu odwali to huk wie z czego. W nerwach i po złości hujoza to zrobił A ja nie byłam dłużna. Ja tez jestem uparta. On tylko myślał że ja to Dziś przeprosze za wczorajszy tekst ale ani mi sie śni.

reklama
Carmen chętnie zapraszam. On ogólnie dobry mąż ale czasem jak mu odwali to huk wie z czego. W nerwach i po złości hujoza to zrobił A ja nie byłam dłużna. Ja tez jestem uparta. On tylko myślał że ja to Dziś przeprosze za wczorajszy tekst ale ani mi sie śni.

Wiesz, nie watpie w to ze jest dobry... po prostu zastanawiam sie jak mogl nie przyjsc do Ciebie z zyczeniami w Nowy Rok[emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]
A dzieciatko w brzuszku go nie interesuje !!!!!!???????
Bym sie ugryzl w.jezor i odpuscil chocby z tego powodu,ze jestes w ciazy!!!!!!!!
Meska duma boli bardzo :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry