reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nuria nie , nie , nie kaderke ostatnio miałam czerwona , różowa polslodkie i było ochydne [emoji23][emoji23][emoji23] a teraz wzielam jakieś latorino ponoć słodkie bardzo , ale troszkę ostre - czyli chyba będzie kopać [emoji38][emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

A ja wyciągnęłam ciasto z pieca [emoji16]
Zamarynuje jeszcze mięso na jutro i muszę dame moją ogarnąć, łącznie z włosami a to nie lada wyzwamie bo ma grube i długie do pasa [emoji33][emoji16]

U nas w markecie część alejek pozamykana bo robią inwentaryzacje [emoji57][emoji34]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum a mi smakuje[emoji5] co kto lubi[emoji5]
Mania zazdroszcze wlosow![emoji8] moje sa takie cieniutkie, w ogole nie chca sie ukladac. Po slubie scinam tak jak ma kozuchowska. Moj powiedzial ze jesli tak zetne wlosy to sie ze mna od razu rozwiedzie[emoji23] ale ja zawsze chcialam miec taka fryzurke

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a mi smakuje[emoji5] co kto lubi[emoji5]
Mania zazdroszcze wlosow![emoji8] moje sa takie cieniutkie, w ogole nie chca sie ukladac. Po slubie scinam tak jak ma kozuchowska. Moj powiedzial ze jesli tak zetne wlosy to sie ze mna od razu rozwiedzie[emoji23] ale ja zawsze chcialam miec taka fryzurke

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam włosy gęste ale teraz obcięte na pół měsko, tak jak kożuchowska własnie
To moja córa ma takie kudły długie [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania nie pilam jeszcze [emoji4][emoji4]
Ile corka ma lat? [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry