reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tp czymam kciuki, zeby ten magiczny clo Nessi ci dopomogl. Pozniej w razie co mi szczesliwca podeslesz , ok ???!!!!! [emoji8] tak na szczescie a co [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki obdarowany z serdecznością musi szczęście przynieść [emoji41] Carmen to ja po Tobie w spadku jak co zostanie [emoji23]w razie co samą fiolke biorę na szczęście [emoji6]

reklama
Witajcie Kobietki

Ja mam dziś wolne więc poleżałyśmy z Młodą do 11 [emoji16]
Ja sie co prawda ubrałam ale siadłam z kawą i ryszyć mi się nie chce[emoji33][emoji23]
A Młoda jeszcze w piżamie pomyka [emoji16]

Muszę coś na jutro przygotować do jedzenia bo znajomi wpadną, ale nie mam weny

Może któraś z Was podrzuci mi jakiś pomysł na dobrą sałatkę?! [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hej[emoji6]
Witam się poświątecznie i od razu życzę Wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.

Nessi, gratuluję i życzę mego nudnych 9 miesięcy a właściwie to już 8[emoji12]

Anula, mnie to pachnie czymś zaskakującym. Może beta za wcześnie zrobiona. Kciukam[emoji110][emoji110][emoji110]

Nuria, witaj w naszych skromnych progach[emoji12]

Bum, Tosz ci się remontów zachciało. Jak już skończycie to pokaż efekt końcowy. Remont to mi się tylko z syfem kojarzy, bo zazwyczaj trwa kilka dni a sprzątania na kilka tygodni.

Arte, główka do góry. Powtarzaj sobie Nowy Rok nowe nadzieje i nowe szanse. Wierzę w Ciebie.

Pozostałe dziewczyny mocno ściskam i całuje[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja w końcu mam czas do was napisać bo tak to tylko podczytuję. Mój mały książę jest absorbujacy ale jak zaśnie to mogę przy nim cały dom do góry nogami przewrócić[emoji6] Już miesiąc za nami a ja coraz bardziej w nim zakochana. Przesyłam zdjęcie mojego przystojniaka[emoji6]

IMAG0113.jpg

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Załączniki

• IMAG0113.jpg
    IMAG0113.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 258
Hej[emoji6]
Witam się poświątecznie i od razu życzę Wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.

Nessi, gratuluję i życzę mego nudnych 9 miesięcy a właściwie to już 8[emoji12]

Anula, mnie to pachnie czymś zaskakującym. Może beta za wcześnie zrobiona. Kciukam[emoji110][emoji110][emoji110]

Nuria, witaj w naszych skromnych progach[emoji12]

Bum, Tosz ci się remontów zachciało. Jak już skończycie to pokaż efekt końcowy. Remont to mi się tylko z syfem kojarzy, bo zazwyczaj trwa kilka dni a sprzątania na kilka tygodni.

Arte, główka do góry. Powtarzaj sobie Nowy Rok nowe nadzieje i nowe szanse. Wierzę w Ciebie.

Pozostałe dziewczyny mocno ściskam i całuje[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja w końcu mam czas do was napisać bo tak to tylko podczytuję. Mój mały książę jest absorbujacy ale jak zaśnie to mogę przy nim cały dom do góry nogami przewrócić[emoji6] Już miesiąc za nami a ja coraz bardziej w nim zakochana. Przesyłam zdjęcie mojego przystojniaka[emoji6]

Zobacz załącznik 789448

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Karola oooo jaki on słodki [emoji7][emoji7]

Och, ale słodziak [emoji16][emoji7]

Mój mąż mi wczoraj wyznał że marzy mu się syn, ale ja czuje że w tej babskiej rodzinie będzie druga dziewczyna [emoji16]

U mnie w domu 3 córki i każda ma po jednej córce
A znowu u mojego męża Babcia która przed świętami zmarła ma 9 prawnuczek i dopiero w tym roku doczekała prawnuka [emoji16]

U nas w rodzinie rządzą Baby [emoji16]

Karola mały jest cudowny! a powiedz jak tam karmienie? fajnie, że znajdujesz czas żeby do nas napisać :-)

Carmen skąd ja to znam z tym fluidem. Mój mąż jest najlepszy...ja tu dobre pół godziny na makijaż poświęce, a on do mnie o Boże ale blada jesteś, weź idź sie trochę pomaluj czymś... wszystkie kończyny mi opadają na niego.

Nuria kurcze może i coś w tym jest, bo ja mam całą brodę w krostach i chyba od szalika właśnie.

Bum to teraz kolej na twoje trojaczki he he:-) od dziś zaczynasz brać clo? współczuję remontu...my się musimy za małego pokój wziąć i jakoś nie mamy weny, a czas zaczyna coś za szybko lecieć.

Mania za mną chodzi taka salatka z ryżem i czerwoną fasolą ale konkretnego przepisu nie mam. W necie jest dużo opcji i naprawdę jest pyszna. Ja dodawałam jeszcze tuńczyka, kukurydzę, musztarde i majonez na pewno.
W rodzinie króluje też salatka z selerem naciowym, kurczakiem, kukurydza i żurawiną. Sos jest na bazie jogurtu greckiego i sosu tzaziki.

Mania nic nie wiadomo:-) u mnie mega babska rodzina, a teraz same chłopaki się rodzą:-) Męża dziadkowie mają 4 prawnuków i nasz czyli kolejny w drodze:-) mój mąż to chyba liczył na córkę, bo po połówkowych jeszcze pytał, czy się może jednak bułeczka nie zrobiła.

Mania nic nie wiadomo:-) u mnie mega babska rodzina, a teraz same chłopaki się rodzą:-) Męża dziadkowie mają 4 prawnuków i nasz czyli kolejny w drodze:-) mój mąż to chyba liczył na córkę, bo po połówkowych jeszcze pytał, czy się może jednak bułeczka nie zrobiła.
Pewnie że nic nie wiadomo [emoji12]

Ja bym chciała tylko by było zdrowe i byśmy nie musieli długo czekać [emoji4]

Ale po cichu, cichuteńku bym chciała drugą córkě, dziwna jestem nie [emoji12][emoji23]

reklama
Do góry