reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula ja miałam mieć drożność jajowodów hłe hłe i już nie zdążyłam zrobić. Pewnie i twoja laparoskopia nie będzie potrzebna:-)

Agnesis chyba karkówke z pieczarkami upieke i ziemniaki do tego. Nie chce dziś mi sie długo przy garach stać.

Nuria ale masz prorocze sny! Lepiej jakby ci się dziki seks przyśnił:-)

Nessi jak samopoczucie?

reklama
Wiecie co no teraz powinnam mieć krótki cykl czyli 26 dni i być powinna jutro ale ja nie mam pewności kiedy ovu byla kompletnie ...

Ness no bzykanko to cały cykl haha więc wiesz ... tylko że ja tak tydzień przed @ szyjke mam nisko zawsze ale to zawsze a tu kuzwa nie siegam więc pewnie dlatego że czekam to się spozni
No szyjka to może opaść w ciągu paru chwil .a siknij testa ..

92Tynka92 - samopoczucie nerwowe ... jakaś nerwica we mnie siedzi,spać nie mogę ani w dzień ani w nocy. Wszystko słyszę wyraźniej, byle pierdoła mnie budzi, drażnią mnie zapachy jedzenia...cycki bolą jak diabli, i ogólnie czuję się zmęczona..
A Twoje jak tam ? Kiedy po nowym roku na wizytę idziesz ?

Anula hmmm [emoji848] ciekawe... jak @ nie przyjdzie jutro to silnij testa moze pojutrze?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Tynka coś ty hehe ciekawa jestem tej laparo ...może

Ness nie mam testa [emoji39] bo mam to zaraz wynikam :) ale wynik pewnie standard .... czekam przez weekend .. mam jeszcze chwilę czasu bo do szpitala 10.01 idę a @ zawsze 5 dni jak w zegarku ...

NESS jak samopoczucie ?

Ja pomysłu na obiad też nie mam choć mielone mam i trzeba zużyć

Nessi oj pamiętam swoje wahania nastroju...mąż mówił, że byłam nie do wytrzymania. A teraz się czuje super, ale budzę się w nocy i wcale nie mogę zasnąć. Od 2 w nocy do 4 dziś walczyłam, żeby znowu usnąć. Wizyta dopiero 12 stycznia. A wcześniej muszę zrobić test obciążenia glukozą ....bleeeeee

Anula nasz organizm jest bardzo nieprzewidywalny:-) ale byś się zdziwiła jakby do niedzieli okres nie przyszedł

Nessi oj pamiętam swoje wahania nastroju...mąż mówił, że byłam nie do wytrzymania. A teraz się czuje super, ale budzę się w nocy i wcale nie mogę zasnąć. Od 2 w nocy do 4 dziś walczyłam, żeby znowu usnąć. Wizyta dopiero 12 stycznia. A wcześniej muszę zrobić test obciążenia glukozą ....bleeeeee

Anula nasz organizm jest bardzo nieprzewidywalny:-) ale byś się zdziwiła jakby do niedzieli okres nie przyszedł
No bym się zdziwiła ale tak dobrze nie będzie hehe pewnie się wkurze tylko hehe

reklama
Do góry