reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonderful juz mnie uprzedzili , ze bałaganu troszkę będzie bo sufit mi będą podwieszać bo chce halogeny w łazience [emoji6]

Majka no właśnie kasy pojdzie w 3 dupy , ale co zrobić jak chłopu się wanna marzy [emoji23]
Nie wiem co on chce w niej robić [emoji23][emoji23]
Syf będzie nieziemski...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Jakoś dasz rade z tym bałaganem, oby tylko szybko zrobili bo jak się przeciąga to jest najgorsze. Ty już wiesz co On będzie chciał z Tobą w tej wannie robić. :D

reklama
A ja lubię remonty[emoji5] lubie patrzeć na coś co sie zmienia, lubie malowac sciany, zacierać itp. Moze dlatego ze jestem córą murarza[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A opryszczkę na razie posmarowałem sokiem z cytryny i przestało swędzieć. Moze nie wylezie [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Wonderful juz mnie uprzedzili , ze bałaganu troszkę będzie bo sufit mi będą podwieszać bo chce halogeny w łazience [emoji6]

Majka no właśnie kasy pojdzie w 3 dupy , ale co zrobić jak chłopu się wanna marzy [emoji23]
Syf będzie nieziemski...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Pewnie chce sie miziac w tej wannie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ja na szczescie mam wanne i prysznic wiec mu nie odbija.
Tera samochod nowy mu sie marzy po 7 latach [emoji51][emoji51]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Syf będzie nieziemski...

...życie cudem jest...
Sufity podwieszane robimy wszędzie, teraz mają takie sposoby że idzie szybko jednego dnia i nie jest tak źle. Najgorsze szlifowanie albo kucie w czerwonej cegle [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a mieszkasz na ostatnim pietrze czy ktos jest nad Wami? Bo ja mialam podwieszany w poprzednim mieszkaniu i jak sasiadka mnie zalala to musialam caly sufit zrywac ☹️ teraz mieszkamy na ostatnim tylko lazienka do remontu czeka. Generalnie ukladu bym nie zmieniala bo i prysznic i wanna jest w dobrym miejscu, jedynie kolor kafelek babciny i nie wiem kto wymyslil lustro nad wanna na cala jej dlugosc [emoji23][emoji23][emoji23] tylko kuzwa czyscic nie ma komu [emoji35]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a mieszkasz na ostatnim pietrze czy ktos jest nad Wami? Bo ja mialam podwieszany w poprzednim mieszkaniu i jak sasiadka mnie zalala to musialam caly sufit zrywac ☹️ teraz mieszkamy na ostatnim tylko lazienka do remontu czeka. Generalnie ukladu bym nie zmieniala bo i prysznic i wanna jest w dobrym miejscu, jedynie kolor kafelek babciny i nie wiem kto wymyslil lustro nad wanna na cala jej dlugosc [emoji23][emoji23][emoji23] tylko kuzwa czyscic nie ma komu [emoji35]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety w niektórych mieszkaniach nie ma innej opcji niż regips na sufit. U nas wychodzą ciagle pęknięcia. W sierpniu robiliśmy pokoje i korytarz i już sufity maja kreski, na głowę sie nie sypie i spasc tez nie spadnie, ale brzydko wyglada wiec tez będziemy podwieszać.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Anula zawsze mam mdłości po owu, okropne to jest [emoji53]
Bum dopiero cos koło 18dc chyba [emoji6]
Powodzenia w remoncie. Ja ciagle sie zastanawiam nad remontem, bo boje sie tego syfu i dezorganizacji życia [emoji12]

No i ja po owu miałam mdłości - cholernie mylący objaw ..:/
Na opryche weź brudny zmywak, którym zlew szorujesz ...to sposób mojej babci :D bakterie się wyżerają z wirusami :D

Bum paka doszła ?

Do góry