reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam sie z rana [emoji6]
Rene wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, zdrowka i milosci [emoji259][emoji516][emoji512][emoji253][emoji257][emoji517][emoji255][emoji258][emoji254][emoji272][emoji513][emoji510][emoji504][emoji898][emoji320][emoji322][emoji324][emoji323]
Ness dla Twojego urwisa tez wszystkiego najlepszego [emoji320][emoji323][emoji322][emoji324][emoji513][emoji517][emoji228][emoji487][emoji489][emoji488][emoji512][emoji510][emoji503][emoji507][emoji897][emoji515][emoji509]

Myslicie ze 3 dni przed @ moze wyjsc beta? Jutro bym pojechala zrobic bo (.)(.) spokoju mi nie daja ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
1483009597-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł beta już będzie wiarygodna, jeśli oczywiście owu ci się nie spóźniła.

Nuria ale super to twoje jedzonko wygląda! a cóż to jest?

Powinnam wstać ale tak mi się nie chce...

Dzień dobry [emoji41]
Wygięta i polamana wstalam grr ..

Dzol myślę że wyjdzie -spokojnie,spróbować nie zaszkodzi ...

Tynka to sa kotlety na bazie ryzu, miesa i kapusty pekinskiej. Ja je uwielbiam z salata i sosem pomidorowym[emoji5] pyszne i latwe do zrobienia polecam[emoji106]
Ja zaraz z powrotem wracam do loza[emoji23]

Tynka to sa kotlety na bazie ryzu, miesa i kapusty pekinskiej. Ja je uwielbiam z salata i sosem pomidorowym[emoji5] pyszne i latwe do zrobienia polecam[emoji106]

Prześlesz mi na priv przepis? Uwielbiam takie rzeczy a i składniki znajdę! Co prawda jutro bo na dziś już obiadek mam :) Ja teraz będę dopiero wymyślać. Siedzę w domu, lodówka stoi a ja rosnę :)

reklama

A wiesz, ze moj tata kiedys jak jeszcze mieszkalam w pl to robil takie kotlety. Potwierdzam,ze sa dobre [emoji4] no i cos innego .. bo ile w koncu mozna jesc te same rzeczy. I sa podobne w smaku jak golabki.
Moj tata robil je tez ze zwykla kapusta i tez dobre byly

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry