reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
MANIA dawaj od dziś.... eh dla pocieszenia ci powiem ze ja w sobotę dostanę -szlak ..

Nuria ja mam już popsuta głowę to sięgam po te mocniejsze[emoji23]

BUM wygrywasz ?

Agnes m przeprosił :)?
Wiesz ja wiedziałam że @ tak czy siak
przyjdzie, bo w tym cyklu był celibat, ale liczyłam na to że chociaż przyjdzie regularnie
A Ty jesteś pewna że przyjdzie czy tylko masz takie przeczucia?
Trzymam kciuki by nie przyszła &&&&

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Macie moze jakies aplikacje z kalendarzykiem na telefonie?
Sprawdzają sie w wyliczaniu owulacji?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam mój kalendarzyk. Ale niestety przy moim Pcos nie sprawdza się owu :-) ale mogę mniej więcej orientacyjnie zobaczyć kiedy następna będzie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja am jakiś kalendarzyk ale tylko po to coby początek @ odchaczyc bo raczej w wyliczenia ovu to nie wierzę.... Co taka aplikacja może wiedzieć [emoji23]

Ja używam apki moj kalendarzyk i flo, obie wyznaczaja owulacje blisko moich odczuć, jedna 14 dni przed nadtepna @ a druga 13

Ja sobie sciagnelam wlasnie z takim kwiatuszkiem, i wyliczylo mi owulacje na dzis. Sprawdzalam tez na internecie to tez w roznych kalendarzykach na dzis mi pokazywalo[emoji106]
Teraz 2 tygodnie czekania[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No ja bardziej wierze tej drugiej, flo,
Ale nijak sie to ma do cyklu który się okazuje krótszy tak jak u mnie tym razem
Jeśli w ogóle miałam owulacje to by wychodziło ze miałam owulke w 8 dc a sluz płodny i ból jajników miałam od 8/9 - 13 dc

Tak czy siak musze po nowym roku zrobic monitoring i 7 dni po owulce zbadać progesteron, koniecznie

A ja taki
Screenshot_20161228-232043.png

Załączniki

• Screenshot_20161228-232043.png
    Screenshot_20161228-232043.png
    133,1 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Do góry