reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja już łóżku. Denerwuje się. Jutro niby dopiero 8 dc ale boję się że nic nie będzie na usg...dziś wzięłam ostatnia tabletkę clo. Pobolewa mnie podbrzusze ale to chyba z nerwów.

Czuję że w tym cyklu będzie pusto...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Artemida spokojnie ... ty się lepiej dobrze wyśpij ....

A ja mojemu m wygarnelam co mi leży na duszy .... finisz taki ze poszedł spać .....

Anioła na konkurs szkolny tworzę ... kręgosłup czuje na czubku głowy .... a nerw mam nadszarpnjety bo się w piekarniku nie zmieścił [emoji34] 50 cm[emoji41]
20161202_234348.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161202_234348.jpg
    20161202_234348.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 385
Uwielbiam duzoooo jabłek [emoji7][emoji7]

W ogóle smaka ino robicie wrrr...
Muszę jutro coś może też upiec [emoji4][emoji4]

Artemida spokojnie , ja jestem przykładem , ze w kilka dni z niczego robi się coś , więc spoko [emoji6]

Anula coś poważnego? [emoji52]
Mojemu tez by trzeba było , ale ja jak juz zaczne to skończyć nie umie... W ogole ostatnio mu powiedziałam jak on się chce starać o drugie dziecko , jak się bzykac nie chce bo zmęczony po pracy a potem wnerwach mówię i mówię i wychodzi dużo nie potrzebnych słow , jak ostatnio mu powiedziałam , że chyba to z nim juz w ogole dzieci nie chce - oczywiście to nie było 100% prawdą , ale wiecie jak to jest [emoji46]...

aniołek cudowny [emoji171][emoji56]

Jeszcze Luna mi sikac na dworze nie chce , przyjdę do domu bach nalane ...
z Lili takiego problemu nie było , ale za to ona w domu chociaż grzeczna i bardzo się słucha , już nawet siad umie hehe [emoji5][emoji5]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum nooo polecialam z grubsza o tym jak to mi źle i niedobrze [emoji23] .... spoko do rana przemysli i będzie milutki ze hoho ... biorę go na dystans ... koniec tego dobrego ....

Tej mój psiutek za to szybko się nauczył na zewnątrz robić ,do dziś u siebie na ogródku się nie zleje ale za to jaka trzode w domu robił ...ja to się zawsze bałam do domu wracać ...tylko ze on nie brał się za buty czy klocki ale za to drzwi od pokoju obgryzl,ławę w salonie i fotele,łóżko młodemu i nie ważne ze miał zabawek 250,kości wszelkiego rodzaju i przysmaki -cuda na kiju to dziś pamiętam jak w nerwach mówiłam mu ze go do schroniska wywioze .... no a teraz to już grzeczny i looz .... kiedyś nawet kupę w wannie strzelił jak go przycisnelo a my w pracy byliśmy [emoji23] ... do dziś numery robi typu wskakuje do wanny kiedy pełna wody albo najbardziej lubi pić wodę z kranu niż z miski .... i wie ze sercem domu jest lodówka [emoji38] .....

anula no to dobrze , niech wie [emoji6]

No u nas z Lili było tak samo i jak wychodziła na dwór to zawsze siku zrobiła a z tą chodzi się i chodzi , jak leci pod drzwi szybko na dwór , no ale na dworze jakby nigdy nic inny świat ... Nie wiem czy jej się tam podoba czy może mieszkała na dworze ...
Mate ma bo pod drzwiami leje to się księżniczka na niej położy a naleje obok ... [emoji58] na razie to jeszcze idzie znieść bo to troszkę jest i dobrze , ze nie co 5 min [emoji6] oby rsz zrobiła na dworze to skuma jak smaczka dostanie hehe [emoji5][emoji5]

Moja tez mi nie ziemsko pogryzla rzeczy , ze hoho ...
No ale w końcu jak już musieliśmy zasięgnąć porady behawiorysty to kennel się pojawił i podziałalo s teraz to jej się chyba nie chce niszczyć już bo nic nie robi, a jak przychodzimy to w nim spi [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pies mądre stworzenie [emoji4] mój juz czeka aż spać pójdę bo idzie ze mną [emoji5] ...

No to co,idę się ogarnąć i w kime .... Agnes zabrała truskawkowa i zaginęła,stary focha strzelił ,reszta gdzieś baluje .... a mnie karczycho boli -masażysta by się przydał nie masz tam jakiegoś ? :) w tych mikolajkowych boxerkach .... chyba ze hmm pomocnicy rozprawiaja z Agnes [emoji526][emoji526][emoji526][emoji526] [emoji23] .... no nic ,jakoś dam radę [emoji5]

Anula [emoji23][emoji23][emoji23]
Ani truskawki nie rozpracowałam ani pomocników nie było [emoji20] widocznie za grzeczna byłam [emoji54] muszę tez swojemu wygarnąć wszystko co mi na wątrobie leży to wtedy moze boxery zarzuca i przybedą w kwestii pocieszenia chociaż [emoji6]

A i jeszcze pytanie za 100 punktów [emoji12] czy przy infekcji śluz moze być bezzapachowy i bezbarwny? Nic mnie nie swędzi, nie piecze, ale tego śluzu mam tyle, ze już mnie meczy. A po przytulankach jajco mnie boli. Moze mam jakas infekcje, ale kuźwa na gina teraz nawet czasu nie mam, poza tym zanim mnie przyjmie to @ dostanę, ale mam te paski gineintima czy cos to chyba sobie sprawdzę pH w środku [emoji2]

Bum a moze bierz je razem na dwór to moze ten mały szczylek zobaczy o co chodzi [emoji1]

Hey
Ja wczoraj caly dzien bylam poza domem, poszlam do dentysty....
Wieczorem mala cos mi zaczela znowu majaczyc o ucho [emoji22] skonczylo sie o 12 w nocy na pogotowiu.
Na pogotowiu bylo tyle ludzi,ze nerwy mnie wziely i pojechalismy na osiedlowa izbe przyjec!!!! Facet sie zlitowal i mi mala zbadal. Pozostalosci ma niestety po zapaleniu ucha..katar jest okropny,kurde antybiotyk niby tydzien czasu brala a tu takie cyrki.
Ma tez bidna juz poraz setny opryszczke na cale dolne usta,normalnie jeden wielki balon. Wyglada tragicznie.
Oczywiscie nocka byla dla mnie ciezka,mala troche majaczyla,moj maz ledwo zywy pojechal na targi. Do 12 w nocy bedziemy zawsze same i tak az do 13 grudnia.
Nic mi sie nie chce,jestem wykonczona...
Dzis na pewno bede odsypiala

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry ....

Agnes nie pomogę bo ja nigdy infekcji nie miewam ale skłonna byłabym pomyśleć że infekcja to raczej jak śluz biały,grudkowaty ...

Carmen współczuję ... ból ucha jest najgorszy .... zdrówka dla małej ....

Do góry