reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hmmm .... [emoji19]

Sent from my HUAWEI CUN-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Jak tam " dzieci twoje " [emoji38]?

Mięte zaparzam -zapraszam
20161128_234513.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161128_234513.jpg
    20161128_234513.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 264
reklama
anula a wszystkie śpią, czas dla siebie hehe [emoji4]
Cos mnie jajco boli i promieniuje na pachwine , moze to owu a bzykac mi się nie chce.... [emoji54]
Nie dziękuje , ja czekam na ziółka , wypije i ide spać , moze dzis sie wyspie [emoji6]

anula a wszystkie śpią, czas dla siebie hehe [emoji4]
Cos mnie jajco boli i promieniuje na pachwine , moze to owu a bzykac mi się nie chce.... [emoji54]
Nie dziękuje , ja czekam na ziółka , wypije i ide spać , moze dzis sie wyspie [emoji6]

No ja zaraz też idę się ogarnąć i do wyrka bo rano trzeba wstać [emoji44]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dzien dobrrrry ☃️☃️
Co prawda śniegu nie ma, ale zimno [emoji1]
A o co chodzi z tym fb? I z tym ze mętnie jest, bo ja chyba nie rozumiem [emoji51][emoji51] mnie na przykład nie boli, ze nie mam fb, wiec możecie mnie tam obgadać [emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
Hejjjj:)ja też z kawką.obudzislam już mojego starszego do szkoły a młodszy spi bo chory.goraczkuje od wczoraj rano po 39 stopni i nic go nie boli.myślałam że angina bo narzekał na gardło chwilę ale już nie więc niewiem.w nocy 2 razy syrop mu dawalam zobaczę dziś i jutro do lekarza pewnie:no2:może jaki wirus taki ma.moj ogolnie ma tendencje do bsrdzo wysokich goraczek.Ja też niewiem o co chodzi z fb bo też niemam:(A jak samopoczucia dziewczyny???

Ostatnia edycja:
Samopoczucie o dziwo dobre mimo ze spać mi sie chce [emoji12] ide szyby skrobać [emoji54]

Dziewczyny. Mam na mysli ze cicho tu bardzo. Przeciez ja nikogo nie urazilam. Pewnie,nikt na sile nikogo nie trzyma,ale i nie o to tez mi chodzilo. Jednego komentarza bym sie nie spodziewala..!!! Ale to swoja droga. Mialam na mysli,ze cicho tu i w ogole a jedna z "was" juz o najgorszym pomyslala!!!!
Nie odpisalam wczorja,bo nie mialam kiedy a juz glupi komentarz. No comment

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Witam się i ja jeszcze z łóżka :-)
Męża o 5 rano wyprawiłam do pracy i poszłam spać jeszcze.

Agnesis u mnie chyba -5 jest czyli koszmar.

Jeśli chodzi o fejsa to mnie też nic nie przeszkadza.

Judytka teraz jest mega sezon chorobowy i mógł synka jakiś wirus dopaść. Dobrze że ma temp, to szybciej chorobę zwalczy. Może to zwykła trzydniówka.

Carmen no i problem rozwiązany :-) już wiadomo o co chodzi i na pewno nikt do nikogo nie będzie miał o nic pretensji.

Ostatnia edycja:
No Ja tak to odebrałam ze tu smętnie czyli ze cicho i nic sie nie dzieje.niewiem o co chodzilo komus innemu.Carmen poprostu ktoś musiał coś źle zrozumieć może?

reklama
Do góry