reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum, ale mandat to by mogli mi dac jakby ona szczekała monotonnie całymi godzinami, a nie tylko kilka razy dziennie przez pare sekund kiedy ktoś przechodzi koło drzwi. Tak przynajmniej myśle i bede sie tego trzymała jak przyjadą kolejny raz.

reklama
Bum, ale mandat to by mogli mi dac jakby ona szczekała monotonnie całymi godzinami, a nie tylko kilka razy dziennie przez pare sekund kiedy ktoś przechodzi koło drzwi. Tak przynajmniej myśle i bede sie tego trzymała jak przyjadą kolejny raz.

O ja pierdziu, a mówiłaś im ze ją nagrywałas i sprawdzałaś?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka... u was tez taka mgła :)

Dopiero wstałam nie mam dzieci i spokój w domu :-)

Bum- wykres skacze u Ciebie ale wyglada że wczoraj mogła być ow &&

Agnesis- to Ci się trafili mili policjanci :)

Majka- śliczny brzusio i fasolinka ..... narazie na grupie przewaga chłopców ciekawe co u Ciebie będzie

Co dziś porabiacie ? Ja proponuje lenistwo i kino :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mówiłam im, ze ją nagrywam i bede codziennie nagrywać, bo jak otworzyłam drzwi to akurat miałam słuchawki w uszach i słuchałam nagrania [emoji12]
Nati no wyjątkowo mili, ale myśle, ze panowie ze straży miejskiej już by tacy mili nie byli, bo to tępaki same u nas w mieście akurat [emoji12]

Hejka... u was tez taka mgła :)

Dopiero wstałam nie mam dzieci i spokój w domu :-)

Bum- wykres skacze u Ciebie ale wyglada że wczoraj mogła być ow &&

Agnesis- to Ci się trafili mili policjanci :)

Majka- śliczny brzusio i fasolinka ..... narazie na grupie przewaga chłopców ciekawe co u Ciebie będzie

Co dziś porabiacie ? Ja proponuje lenistwo i kino :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :D Po cichu liczę na dziewczynkę ale jak będzie chłopaczek też ok byle zdrowe choć ciekawość jest, nie powiem :)
Ja trochę ogarnę i zbieram się z dziećmi do teściowej. Jest weekend to i pewnie będzie konfrontacja z szerszą częścią rodzinki :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Heyyy
Majka sliczny brzusio!!!!!!
Ja jeszcze z okresem..plan na dzis jakies zakupy ide ciuchy znowu sobie pokupowac hehe
Promocje sa wiec sie oplaci. Musze tez jakis elegancki ciuch kupic sobie bo bede szla na wigile do mojego meza z pracy..wstydze sie bo tam same samce prawie pracuja [emoji18][emoji18] no ale ciul [emoji2] wieeczorem pewnie bede jadla poza domem.
A jutro lenistwo caly dzien bedzie.bzykac sie nie mozna. Jestesmy na sucho juz ponad 2 tyg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum, na moim USG niewiele widać, sama za bardzo nie mogę się połapać z której strony jest główka :) na początku stycznia idę na kolejne, wtedy bedzie około 12tc, to już pewnie coś zobacze:)
Majka, piękny brzuszek i piękne zdjęcia :)

Nati u nas mgła utrzymuje sie już kilka dni, nic nie widac przez nią, a jak sie idzie to człowiek zaraz mokry od tego [emoji33] loty tez odwołują i przekierowują do wawy, bo u nas ni chu chu nie widac [emoji12]

nati tez tak mglisto jest u mnie [emoji4] myślisz wczoraj ? Dzisiaj jest spadek hmm...

Ja wrocilam od siostry bo chciala do sklepu jechac a z dziecmi jej zostalam bo u niej tez chorzy ... Dobrze , ze to jak rzut beretem hehe [emoji6]
A tera zabieram sie za obiad i leniuchujemy , pogoda brzydka..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Hej:-)
Ja już po obiedzie, nawet szarlotka już gotowa.
Wczoraj obiecałam wam brzuszek to macie:-) Ignaś pozdrawia ze swojej hacjendy:-) 19,5 tygodnia.

U nas piękna pogoda. Fakt zimno bo tylko +1° ale za to słońce od rana.

Majka a masz jakieś przeczucia? ja jak tylko test zrobiłam to od razu czułam, że to chłopczyk. 7 grudnia połówkowe i mam nadzieję, że się po raz kolejny potwierdzi:-)

Załączniki

• 20161126_133759_crop_602x641.jpg
    20161126_133759_crop_602x641.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 62
Do góry