reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida a monit kiedy masz?
Ja sie zaczynam zastanawiać czy wierzyć tym testom owu, bo sluz mam, ból podbrzusza i jajców, bzykać mi sie chce tak, ze od rana o tym myśle, a dzis dopiero 8dc [emoji23]
W tym cyklu już nie mam. Byłam w piątek. Gin powiedziała że owu mam mieć w weekend ten co był. Czekam na to co będzie. To będzie 1 cykl bez dupka. Dziś trochę pobolewa podbrzusze ale nie wiem co to znaczy. Mam nadzieję że jednak peknał mimo wszystko.

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Hejka:-)

Patunia ech ja ją dobrze znam takie myśli. Też na trochę z forum zrezygnowałam, bo był taki czas, że sporo dziewczyn zaciążyło. I ja zamiast czerpać z tego nadzieje, że i mnie się uda, to się dołowałam tylko. Odpocznij psychicznie i wracaj:-) tu ma się najlepsze wsparcie jednak.

Bum współczuję rewolucji żołądkowych w nocy...masakra, teraz wszędzie jakieś choroby przez te skoki temperatury. Ja nadal przeziębiona. W sumie to już tylko katar mam ale i tak mam dość.

Artemida trzymam kciuki za owulację :-) sama jestem ciekawa jak się skończy twój cykl. Podziwiam za te wykresy. Ja zaczynałam mierzyć pod koniec cyklu dopiero, więc wiedziałam kiedy przyjdzie @.

Carmen no pewnie, że każda z was zaciąży :-) lada moment Karola brzuch oddaje, kolejka do rozpakowywania się, też jest spora :-)

Patunia ale to by oznaczało, ze jeśli faktycznie owu była wtedy w weekend to masz idealna długość fazy lutealnej - 14dni [emoji4]
Artemida, pęknie, peknie [emoji6] jak już cos pobolewa to sie dzieje na pewno [emoji16]

Cześć :-)

A u mnie nastały ciche dni .... nie wiem czy to przerasta mojego męża czy czuje się zestresowany.... :-(
Mimo ładnych kresek na owu wczoraj i 2 krotnego podejscia z moim mężem do seksu nie udało sie .... serio 1 raz w życiu nie doszło do wytrysku aż 2 razy :-( nie wiem co sie dzieje , -ale jestem tak zła i zdołowana , ze masakra :-( dobrze, ze mogę sobie pojąć do mojej kochanej pracy i nie myślec o tym. I teraz nie wiek czy dzisiaj nie bedzie juz za późno :-(

Marc faceci tez sie stresują, moze nie informuj go kiedy masz dni płodne, kiedy masz owulacje, bedzie moze wtedy mniej spięty, ze cos musi [emoji4]

Moje testy nadal blade czyli owu sie nie przyspiesza [emoji12][emoji23] chyba sie uzależniłam od testów [emoji12]
1479818366-q4wpnk.jpeg

reklama
Marc, Agnesis ma rację. Facet z reguły nie ma odwagi się przyznać, ale przeżywa równie mocno jak kobieta. Mój też w pewnym momencie zaczął unikać seksu. Na szczęście było to chwilowe tylko. Potem sam szukał info w necie czy są jakieś sposoby, żeby ułatwić zajście w ciążę.

Agnesis cisza przed burzą w jajnikach:-) ja też nałogowo testy trzaskałam, żeby tylko właściwego momentu nie przegapić.

Do góry