reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola a można czemu nie ;) ja to nawet włosy farbowałam farbą z amoniakiem , paznokcie robiłam , więc henna spokojnie :)

Lux no to oby przeszło :)

Nati dobranoc wyśpij się kochana i miłego wieczorku :)

A ja jeszcze 15 minut i ciszaaaa bez dziecka i męża :D

reklama
lux: w bloku niestety się niosą dźwięki :/ Mam nadzieję, że zagadka się rozwiąże :)

xbum: no zobaczysz co zrobi. Zawsze możesz próbować sprawdzać tych lokalnych pozostałych ginekologów. Spokojnej, pełnej snu nocki :)

karola: mi też się wydaje, że można, bo henna to naturalny środek.

nati: dobrej nocki :)

A mnie na noc coś głowa rozbolała. Idę wziąć ciepły prysznic, może przejdzie.
Dobranoc laski :)

Witam,

Odebrałam wyniki histo- oczywiście nic się z nich nie dowiedziałam.
Rozpoznanie kliniczne: ciąża obumarła w około 5 tc
Martwicza doczesna, skrzepy krwi, oraz pojedyncze kosmki łożyskowe z I trymestru ciąży. Stwierdzono nieliczne tkanki płodu. Pofragmentowany materiał o łącznej średnicy 2,5 cm.
I tyle.

Ja strasznie przeziębiona, a dzisiaj zapowiada się masówka w pracy. Dużo dzieci - mało czasu na terapię.
W czwartek gin, na którego czekam jak na zbawienie. Plamień brak, za to cała masa śluz płodnego. Gdybym była daltonistką - pomyślałabym, że to normalna @.
Trzeba się zbierać do pracy ...ehhh
Miłego dnia Drogie Panie.

Hej laski,

a co u nas tak cicho?
Wychodzić z ukrycia szybciutko! Bo nam wątek padnie :p

nessi: najważniejsze, że nie wyszło nic z zaśniadem ani nic z podobnych rzeczy. A tak poza tym to z tych wczesnych badań zwykle nic się człowiek nie dowiaduje :( Więcej stresu niż pożytku niestety :( Zdrówka dla ciebie. Mam nadzieję, że dzień szybko ci zleci. A wizyta już blisko :)

anula: co tam u ciebie? :)

xbum: wyspałaś się? U małej bez koszmarów?

reklama
Jugo a właśnie myślałam o tobie
..@ nie ma ? juz po terminie ? ....

a u mnie ok .... weekend intensywny i nie miałam jak zajrzeć a wczoraj dochodziłam do siebie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry