reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
wiecie co to jest masakra co my musimy przechodzic ... płodne czy nie ,po czy przed,pękło nie pękło,udało się czy nie ... ja to dziś jestem na etapie wypierania chyba - same negatywy macierzyństwa widzę ... i weź tu bądź mądry [emoji44]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

anula wpadaj hehe , ale teraz to juz ziółka pije i idę nyny [emoji38]

Carmem może odstaw je już , zrób jutro test z ranca to znaczy dziś i jak bedzie negatyw to odstaw.

No człowiek przy tym swiruje nie ziemskooo ..

wff2krhmvaem9yip.png

Dziewczyny jeszcze śpią a ja już dawno na nogach. Spać nie mogłam tej nocy. Płakałam... Mój mi powtarza że mam się nie poddawać, ale ja już nie mam siły w walce o to 1 dziecko. Dziś temp znowu skoczyła w górę. Potwierdzenia ze owu będę mieć chyba sobie narysuje palcem.

Dlaczego mnie to spotkało :'( [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

wiecie co to jest masakra co my musimy przechodzic ... płodne czy nie ,po czy przed,pękło nie pękło,udało się czy nie ... ja to dziś jestem na etapie wypierania chyba - same negatywy macierzyństwa widzę ... i weź tu bądź mądry [emoji44]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Ja mam akurat fazę tęsknoty za @ :D
Już mogłaby franca przyjść :D

Dziewczyny jeszcze śpią a ja już dawno na nogach. Spać nie mogłam tej nocy. Płakałam... Mój mi powtarza że mam się nie poddawać, ale ja już nie mam siły w walce o to 1 dziecko. Dziś temp znowu skoczyła w górę. Potwierdzenia ze owu będę mieć chyba sobie narysuje palcem.

Dlaczego mnie to spotkało :'( [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Ty nie możesz się załamywać Arte ...Bo walczyć pomimo załamania trzeba nadal - patrz ja ....4 lata starań i ciąża, którą tracę w mgnieniu oka. I teraz znowu wracam do punktu zero ...uda się czy się nie uda przez kolejne 4 lata. Ale poddawać się nie mam zamiaru .. jeśli trzeba będzie to zagryzę usta, przetrę łzy i tak do skutku. Z tą jednak różnicą, że trochę odpuściłam ... staram się skupiać na czymś innym. Dlatego też nie udzielam się nazbyt aktywnie na forum, co by się znowu nie nakręcać. Wiem, że mój problem tak jak Twój nie tkwi w psychice ...ale o nią też zadbać trzeba, bo jak ją sobie ''zwichnę'' to nie doczekam ciąży a psychiatryk. Musisz być silna ... przy PCO da się zajść w ciążę ..to nie wyrok. Głowa zatem do góry, zbij TSH, bo jest stanowczo za wysokie, i nie pomaga Ci zajść. TSH też nie jest problemem, bo jak Anula pisała ...leki działają w mig.

Ty nie możesz się załamywać Arte ...Bo walczyć pomimo załamania trzeba nadal - patrz ja ....4 lata starań i ciąża, którą tracę w mgnieniu oka. I teraz znowu wracam do punktu zero ...uda się czy się nie uda przez kolejne 4 lata. Ale poddawać się nie mam zamiaru .. jeśli trzeba będzie to zagryzę usta, przetrę łzy i tak do skutku. Z tą jednak różnicą, że trochę odpuściłam ... staram się skupiać na czymś innym. Dlatego też nie udzielam się nazbyt aktywnie na forum, co by się znowu nie nakręcać. Wiem, że mój problem tak jak Twój nie tkwi w psychice ...ale o nią też zadbać trzeba, bo jak ją sobie ''zwichnę'' to nie doczekam ciąży a psychiatryk. Musisz być silna ... przy PCO da się zajść w ciążę ..to nie wyrok. Głowa zatem do góry, zbij TSH, bo jest stanowczo za wysokie, i nie pomaga Ci zajść. TSH też nie jest problemem, bo jak Anula pisała ...leki działają w mig.
Za tsh przy warunkach holenderskich może wezmą się w przyszłym roku...
A ja nie mam się czym zająć, nie myślę o niczym innym. Nawet tu nie mam się z kim spotkać, pogadać czy do kina iść. Siedzę w domu. Jedyna rozrywka są zakupy 2 razy w tyg.

reklama
Artemida ale przy PCOS może byc owu a wykres ci tego nie pokaże przecież to czemu się głowisz tym....
Przy tym to tylko monitiring jest 100% .
Więc żadnych testów , mierzenie temp bym raczej nie wierzyła...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry