reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzis sie dowiedziałam o tylu ciążach znajomych, ze czuje sie póki co jakbym czymś ciężkim w głowę dostała. I to jeszcze sobie mogą wybierać, kiedy chcą zajść, kiedy urodzić, jakie różnice w wieku miedzy rodzeństwem wybrać... po prostu ja chyba sie do tego wszystkiego nie nadaje.

Dzis sie dowiedziałam o tylu ciążach znajomych, ze czuje sie póki co jakbym czymś ciężkim w głowę dostała. I to jeszcze sobie mogą wybierać, kiedy chcą zajść, kiedy urodzić, jakie różnice w wieku miedzy rodzeństwem wybrać... po prostu ja chyba sie do tego wszystkiego nie nadaje.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

wiecie ze na wątku "poronienia nawykowe" dziewczyny pisza ze na nfz mozna zbadac rezerwe jajnikowa? ja nie wiedzialam. jutro ide do ogolnego zeby dla picu mi wystawila skierowanie na wykonanie zastrzykow b12 (ale mam juz polozna zalatwiona i od soboty zaczyna mi robic) i przy okazji poprosze ja o wszystkie inne mozliwe skierowania.
o tarczycowe tez moge ja prosic? czy to edno?
Ja robiłam badanie rezerwy jajnikowej prywatnie.Ginekolog kazała mi zrobić prywatnie.

Chyba wszystkie odpoczywają , ze tu taka cisza , az dziwne...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry