reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Coś nie dodało
1479201014552.jpg

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1479201014552.jpg
    1479201014552.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 342
A mnie brzuch przestał bolec [emoji55] zaraz biorę sie za porządne sprzątanie, a jak to nie pomoże to wieczorem bedzie bzykanko, tez porządne [emoji12]

Artemida no dziwny wykres, ale mierz dalej, zobaczymy jak to wyjdzie [emoji6]

Hejka laseczki ! [emoji9]

agnesis ale zajebiaszczy kubek [emoji7] no temp może jeszcze jutro spaść , wiec i @ może być jutro [emoji4]

Majka ja dopiero mam 8dc i 2 dni mierzenia temp , coś się za późno wzięłam hehe , ale fajnie mi się spalo bez wstawania na pomiar [emoji23][emoji23]

Zuza daj znać po wizycie , który masz dc?

U nas ten cykl mega na luzie co ma być to i tak będzie , wiec zostało nam z P pic ziółka , seksic się kiedy mamy ochotę i tyle i albo się uda , albo nie [emoji38]

Artemida wykres zabójczy [emoji6]

U mnie zima bez śniegu a zimno jak nie wiem co ....

wff2krhmvaem9yip.png

Majka specjalnie dla Ciebie moj wykres [emoji23][emoji23] na pewno zaczął się lepiej niż w zeszłym cyklu.

1479211508327.png

Załączniki

• 1479211508327.png
    1479211508327.png
    45,4 KB · Wyświetleń: 276
U nas wróciły temperatury na plusie, ale i tak mi zimno [emoji23]
Moj na przerwę przyszedł do domu, wiec już sie pobzykalismy, bo jakimś cudem młody zasnął nad książka [emoji28] jak @ nie zawita to pózniej poprawimy [emoji12]
Dzis 29dc. W okresie starań okres spóźnił mi raz, wtedy co facelle pokazał druga kreskę, a na drugi dzien przyszła @. Teraz nie było żadnych kresek i cieni [emoji6]

reklama
Do góry