Carmen24
Fanka BB :)
Eeeh brakuje mi tego bycia w stanie blogoslawionym i [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bum tez w to wierze,ze i na NAS kolej przyjdzie.
Ja ledwo mala co zaprowadzilam do przedszkola, poszlam kupic podpaski , wrocilam i sie obzarlam jak swinia i poszlam spac w taki kryzys wpadlam. . Moglam bym isc dalej spac, nie dosc ze przez pogode to i z desperacji
A w którym tc pierwszy raz Ci powiedzieli?Doczekacie się dziewczyny. Ja też czekałam na to szczęście 15 miesięcy :-)
Bum już trzy razy usłyszałam, że chłopczyk, więc mam nadzieję, że już tak zostanie:-) jak na połówkowym usg też to usłyszę to już chyba nie ma innej opcji he he
O jeny! To może jeżeli będzie chłopak to też się już dowiem! Bo co do dziewczynek lekarze są bardziej ostrożni, nie pewni.Majka na usg prenatalnym w 12+0 po raz pierwszy mi lekarz powiedział że dziecko ewidentnie chce być chłopcem. Potem w pracy mi znajomy gin robił usg w 14+6 i też powiedział, że chłopczyk. No i teraz w 16+0 jak mi mój prowadzący robił usg to powiedział, że siusiak jest.