reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum przy okazji mozesz mi zmienic termin nast. @ na 07.12. To juz drugi cykl 27-dniowy. Nie wiem czy to "zasluga " acardu ale na nic innego nie moge zwalic.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol a wiesz kiedy owu była?

wff2krhmvaem9yip.png

Dzol teraz widzę, ze już plamie.
Ch*j mnie strzela, przepraszam, ze tak brzydko powiem, ale moje cykle zawsze były 28dniowe, od liceum wiedziałam w jaki dzien przyjdzie @, a od kiedy sie staramy to sie wszystko sypło, jebło i jakieś cholerne plamienia [emoji35] tak wiec duphaston w ruch, bo i tak mam rozwalony cykl i tak [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Zaraz odpale laptopa bo troszkę do uzupełnienia mam [emoji5]

Ada kurujcie się i wracaj do nas !

Agnesis a który ty masz dc? U mnie tak samo w grudniu podjelismy decyzje , ze się staramy od stycznia cykle jak z doopy...

wff2krhmvaem9yip.png

aktualizacja laseczki :rofl2::rofl:
w grudniu fajne testowanie sie szykuje :rolleyes2:

ttttttt.jpg
ffffffffffff.jpg
nnnnnnnnnn.jpg

Załączniki

• ttttttt.jpg
    ttttttt.jpg
    89,1 KB · Wyświetleń: 265
  • ffffffffffff.jpg
    ffffffffffff.jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 256
  • nnnnnnnnnn.jpg
    nnnnnnnnnn.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 241
Bum owu obstawiam na 29.10 bo ledwo chodzilam...
pojebane te aplikacje u mnie. Jedna mi pokazuje owu na 21-27.11 a druga 28.11-4.12, gdzie 7.12 powinnam miec @.

Wlasnie sie zastanawiam czy nie odstawic i nie pic inofemu 2x1. I isc na monit czy cos urosnie bez clo. Chociaz niby clo dziala do pol roku po odstawieniu.
Wiec jak cos to i tak nie bede wiedziec co podzialalo.

reklama
Hej dziewczyny, miałam dziś aktywny dzień. A moja małpa po 3 dniach ucieka. Aż mi się wierzyć nie chce. W sumie była 2 dni. Coś dziwnego muszę to mojej gin powiedzieć...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Do góry