reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Eeee oko mi się juz zamyka
.. chyba czas iść się ogarnąć ....

Dobra ! Zostawię [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Anula cudenka!!!! Ja co roku robilam z corka aniolki z masy solnej.... ale w tym roku opuscily mnie moje dwa Aniolki [emoji17][emoji17] ...i juz z masy nie robie bo mi sie zle kojarza [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anula cudenka!!!! Ja co roku robilam z corka aniolki z masy solnej.... ale w tym roku opuscily mnie moje dwa Aniolki [emoji17][emoji17] ...i juz z masy nie robie bo mi sie zle kojarza [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi robienie aniołków z masy tez nie kojarzy sie ze świetami, bo pierwszego i jedynego aniołka którego lepilismy, robiliśmy na pogrzeb kolegi Młodego z przedszkola [emoji20] chodził chłopak z nimi 2 lata do przedszkola, normalne, zdrowe dziecko, a w trzecim roku, jakiegoś nowotwora u niego wykryli i przegrał maluch [emoji20] jak sobie przypomnę to az mnie ściska, to był najpiękniejszy pogrzeb na jakim byłam i za razem najbardziej tragiczny [emoji22]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

]
8ee9ebec0383f6541fd1d6f699aa86fb.png
[/url]
Dziewczyny moj wykres oszalal...jednak te testy owu pozytywne byly na owulacje [emoji1][emoji1] troche pozno bo az w 23 dc [emoji16]
Czekam na efekty

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen bardzo ciekawy ten wykres [emoji50]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen bardzo ciekawy ten wykres [emoji50]

Zajeb...iaszczy co nie.
Temp skacze jak pojeb...[emoji1][emoji1][emoji1]
Cycki bola,brzuch piluje juz od dobrych 2 tyg.
Teraz doszedl tylko bol sutkow
CZEKAM NA CUD [emoji7]

Hejka!
Wykres obiecujący trzymam kciuki :D
Majka nie wiem co myslec, bo pierwsze bole owulacyjne mialam w 13 dc i wtedy test tez byl + (takze myslalam ze owu byla w 14 dc )
Teraz po 10-ciu dniach tj. 23-go dnia cyklu kolejny ciemny pozytyw na owu...
Wiem,ze pco plata figle ale wtedy mialam bole i teraz tez je mam, a praktycznie od dwoch tygodni....
Jedno jest pewne ze przewalilam 25 euro na progesteron [emoji34] no ale trudno ...
Jezeli owu teraz byla czy kiedy tam to mam nadzieje ze cos cholera wypali....

Aha jeszcze jedno [emoji51][emoji51] dzis jest trzeci dzien, jak 3 razy na dzien pije ziolka na progesteron wiec moze jeszcze nic straconego

Agnesis sikalas dzis drugi raz? Ja juz nie mam co testowac bo dzis leci bardziej niz wczoraj ale to jeszcze nie okres. Wczoraj tak brzuch mnie napierdzielal ze po 21 poszlam spac i nawet cipsikow nie dalam rady jesc. A to mi sie nigdy nie zdazylo [emoji23][emoji23] ale brzuch juz mniej boli. I teraz zamiast odpoczywac to musze sprzatac bo o 15 wpada kuzynka z rodzinka na obiad. Dzieci 3l. i rok [emoji849]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry