reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka czekamy na foto maluszka [emoji4]
Bum jak one tak usypiają to nie pijcie przed przytulankami [emoji12] a facet tez to moze pic? Jakoś go to ma wspomóc?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis no niby zalecane jest , żeby piły dwie osoby z tego co czytalam , ta mieszanke co ja pije dla mężczyzny jest dobra na kijanki hehe [emoji4][emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis no niby zalecane jest , żeby piły dwie osoby z tego co czytalam , ta mieszanke co ja pije dla mężczyzny jest dobra na kijanki hehe [emoji4][emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaa to pijcie na zdrowie [emoji1]
A mnie już zaczyna wszystko drażnić i mam mega mdłości jak przed każda @. Czyli cykl jak każdy inny [emoji28]
Lecę z młodym do lekarza, bo jakieś oskrzelowe dźwięki zaczął z siebie wydawać, a jutro święto, pózniej weekend. Paskudny ma kaszel [emoji50]
Majka???

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hejka ! Wszystko jest ok! Najgorsze minęło. Krwiak jest ale się zmniejszył i jakby kolor zmienił i to podobno dobrze. Nie wiem nie znam się ale dzidzia żyje, nic się nie odkleja i dalej mam uważać ale chyba mogę już wychodzić bez przesady. Zdięcie później wkleję ale mało co na nim widać bo maluszek machał cały czas rączkami i nóżkami więc w zasadzie najlepiej widać głowę heheh Ale super się rusza!

Hejka ! Wszystko jest ok! Najgorsze minęło. Krwiak jest ale się zmniejszył i jakby kolor zmienił i to podobno dobrze. Nie wiem nie znam się ale dzidzia żyje, nic się nie odkleja i dalej mam uważać ale chyba mogę już wychodzić bez przesady. Zdięcie później wkleję ale mało co na nim widać bo maluszek machał cały czas rączkami i nóżkami więc w zasadzie najlepiej widać głowę heheh Ale super się rusza!

Wlasnie takich wiadomości oczekiwałam [emoji2] super, ciesze sie, ze krwiak sie zmniejsza i ze maluch już wywija [emoji6]

Witajcie

Majka to super wieści, teraz będzie już tylko lepiej [emoji106]

Nie nadrobie więcej teraz nie ma szns bo zaraz musze do przedszkola lecieć po Młodą

A u mnie nadal plamienia
Odstawiłam luteine a tu znowu tylko rano odrobine i cisza, oszaleje zanim @ przyjdzie [emoji37][emoji34]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Majka no to super , ale dalej się oszczędzaj ! [emoji5]

A ja jakieś sprzątanie chyba przed świąteczne mam okna umylam , w szafkach poukladalam , malej misie przepralam , za łóżkami porządek zrobiłam , firanki popralam [emoji50]
W ogóle cud , ze w okres mi się chce...

Agnesis co tam z młodym?

Mania musisz iść z tymi plamieniami do lekarza ..

wff2krhmvaem9yip.png

No pójdę tylko muszę najpierw dostać @ żeby się umówić na wizyte
Przyszło mi do głowy że to torbiel jakaś [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Bum wpadnij do mnie z tym szałem sprzątania [emoji12]
Nie było naszej pani doktor, był jakis mlody chłopak. Stwierdził ze to wirusowe, nie wiem na jakiej podstawie, skoro nawet gorączki nie ma. Kazał solą inhalować, syrop P/kaszlowy dawać i ogólnie objawowo tylko leczyć. A jak sie pogorszy mam receptę na nebbud. Choć mi sie wydaje ze to bakteryjne i ze jak sie pogorszy to bedzie antybiotyk potrzebny. Mi to wyglada na zapalenie oskrzeli.

Do góry