reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Aha, ciekawy i dziwny koleś [emoji6]

Młody leży w łóżku i mówi, ze brzuch go boli. Od wczoraj mówi, ze czuje jakby mu sie wymiotować chciało. Dałam nospe, wypił herbatę i chce paluszki juniorki. Muszę łeb wysuszyć i lecieć do sklepu jeszcze jakieś biszkopty moze wezmę. Zobaczymy co bedzie najwyżej jutro do lekarza [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Oj biedaczek coś się kluje, na razie go obserwuj.

reklama
Dzień dobry,
testuje ktoś dziś?
Bum ostatnia @ 04.10.2016, tp z om to 11.07.2017, ale lepiej poczekać z tym do wizyty u lekarza

Dzis brak chętnych [emoji16]
Cykl zaczęłaś w moje urodziny i okazał sie szczęśliwy [emoji12][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Załamałam się w tej chwili. Lekarz powiedział że mam w 3 dc zrobić badanie krwi. Wchodzę na ich stronę żeby się zarejestrować na pobranie i co? Najbliższy termin to 17 listopada czyli 9 dc. Mam dość tej Holandii!!!!

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załamałam się w tej chwili. Lekarz powiedział że mam w 3 dc zrobić badanie krwi. Wchodzę na ich stronę żeby się zarejestrować na pobranie i co? Najbliższy termin to 17 listopada czyli 9 dc. Mam dość tej Holandii!!!!

A moze Zadzwon do lekarza, moze on ma jakas magiczna moc, ze znajdzie sie miejsce, a innego labo nie ma? Czy musisz w tym konkretnym?

A moze Zadzwon do lekarza, moze on ma jakas magiczna moc, ze znajdzie sie miejsce, a innego labo nie ma? Czy musisz w tym konkretnym?

No jedynie mąż musi tam dzwonić bo ja się nie dogadam. A pobranie muszę zrobić z ich oddziałach bo tam mam skierowanie. Tu jest tak dziwnie że do każdego labo inne skierowanie się wypisuje. No normalnie się wkurzyłam.

Witam sie i ja.
Artemida to glupota. Takie skierowanie i wszystko. Oby mezowi cos udalo sie zalatwic. Jest to dolujace
Teczowa czasami chyba warto sie nafaszerowac. Ja poki co tylko inofem i duphaston.
Wczoraj zaliczylismy przytulanki dzis trzeba poprawic. Tak do wtorku. Do kontroli u gin..moze dlatego nie wychodzilo bo w pozNo mam owu..
Ale pecherzyk 18,5mm to chyba duzy nie??
postaram sie teraz czesciej byc i pisac.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro mam wizytę! Tralala już się prawie doczekalam! Jestem taka podekscytowana, sorki za trucie ale o niczym innym nie myślę. Za to mój K jest zesrany, najchętniej byłby w tym czasie w pracy. Jak on może wyobrażać sobie ze mogłoby coś być nie tak. Mi się wydaje że Itak mam dużo szczęścia, krwiak nie pękł, nie muszę leżeć w szpitalu... Oczywiście może mój entuzjazm jest błędny ale co mi da zamartwianie się :D

reklama
Agnesis a tego to nie wwiadoomo czy @ dostaniesz[emoji14]

Nati dziekuje :)

Xbumx tak powinno sie po @ brac bo krwotoku mozna dostac a Gabrynio jakies kaprysy dzisiaj ma i co wyjde z pokoju to placze takze mam dzien w lozku a jeszcze charczy mu cos w nosku i boje sie ze Zuzia go zarazila agh

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry