Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mnie to wkur.....wszyscy czekaja za dobra wiadomoscia o ciazy a tu lipa.....Ja dziś spotkałam koleżankę która 3 miesiące temu urodziła a ma juz 9 letnia córkę, no i w trakcie rozmowy pyta się mnie czy decydujemy się na drugie dzieckdpowiedziałam jej ze narazie o tym nie myśleliśmy bo synek daje nam trochę popalić, jest żywiołowy i dużo naszej uwagi zasługuje.Kurde nie lubię takich sytuacji.Nie wiem co wtedy mówić.
Od 4 dni boli mnie gardlo,jak troche przestalo to mega kaszel mi się pojawił.
Napiszesz mi na prywatnym salatke z gyrosa [emoji16][emoji16][emoji16] bo jeden przepis juz znam , ale moze twoj bedzie inny [emoji14][emoji14]Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj misję kuchnia!
Zrobiłam sałatkę gyros z makaronem :-)
Zaraz wyjmuje sernik z pieca, jeszcze lukier muszę zrobić. Wszystko dla męża
On uwielbia sernik ale tylko ten pieczony, na zimno nie trawi
I naleweczką domowej roboty się delektuje - moja mama robi pyszna nalewke
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ladnie [emoji106]Kurcze ucze sie młodej kłosa robić , ale ciężko mi idzie hehe [emoji23][emoji23] nasz pierwszy w życiu a z francuzem to dopiero katastrofa [emoji33]
Zobacz załącznik 781517