reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja się tak bardzo stresuje [emoji24]
Ale musialam isc bo czytalam castangusa ulotke i w ciąży nie mozna brać, wiec beta musi wyjść [emoji37]

Wykres do porównania z zeszlego i tego cyklu...

1478164017861.png
1478164021504.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478164017861.png
    1478164017861.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 201
  • 1478164021504.png
    1478164021504.png
    57,2 KB · Wyświetleń: 197
reklama
X bum trzymamy kciuki.Myślę ze beta będzie pozytywną.Ja też po ostatnim teście powiedziałam ze prędko nie zrobię następnego tylko ze u mnie był biel vizira.

Ulotka facelle " nawet jeśli jedna z lini jest bardzo słabo widoczna , pozytyw )
Jak mnie gnoj oszukał to składam reklamacje , agnesis dolaczysz sie?
1478164810107.jpg

Załączniki

• 1478164810107.jpg
    1478164810107.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 196
X bum super ze poszlas!teraz czekamy na wynik.O ktorej będzie?
Carmen dobrze ze się umowilas?chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Do gina chodze na nfz tutaj we wloszech, ale on prywatny tez ma gabinet i oprocz tego tez w szpitalu robi.
Zobacze co mi powie i czy w ogole bedzie chcial mi pomoc. Ale ciul.bede nalegala i w razie.co sie rozplacze, moze go na litosc wezme
Bummm trzymam kciuki, albo woz albo przewoz.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Masz na mysli trzesienie??
Od tyg juz trwa ale ja dzieki Bogu nic nie czuje. Jest w centrum wloch a ja jestem w milano wiec nagorze.
Ogolem mam nadzieje, ze niie odczuje. I oczywiscie tym osobom w centrum wloch tez zycze, aby sie juz skonczylo.
Ogolem jak tu mieszkam to juz wiele razy czulam, ale dziekuje juz wiecej nie chce nic czuc

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Witajcie

Bum zaciskam ciągle kciuki &&&&&&[emoji106]

A u mnie nadal plamienie, nie wiem co o tym myśleć to już 3 -ci dzień,
Dziś u mnie 19 dc [emoji34]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry