reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum - ja powinnam mieć zastrzyki na pęknięcie, bo mi po clo pęcherzyki rosną tylko nie pękają, dlatego ten progesteron taki niski, bo ciałka żółtego nie ma. Pewnie teraz pani doktor mi takie zastrzyki sprzeda.... bo znowu nie trafimy na owu.

Czasem mam ochotę to wszystko przerwać, zaszyć się gdzieś i nie widzieć świata, kobiet w ciąży i dzieci w wózkach, które patrzą na mnie dziwnie...

reklama
Carmen co nie, tez tak myślę , choć np od mojej siostry małż to nawet po tampony jej nie pojdzie...

Artemida dokładnie bys musiala miec monitoring calego cyklu tak co tydzien... Bo widzisz ja niby tez na clo owu powinna być wcześniej , ten mi mówi , ze już raczej po a byla 100% w 24dc..

wff2krhmvaem9yip.png
Ja w okresie około owulacyjnym chodziłam co drugi dzień, a jak był pęcherzyk duży to i na drugi dzień byłam [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Bum - ja powinnam mieć zastrzyki na pęknięcie, bo mi po clo pęcherzyki rosną tylko nie pękają, dlatego ten progesteron taki niski, bo ciałka żółtego nie ma. Pewnie teraz pani doktor mi takie zastrzyki sprzeda.... bo znowu nie trafimy na owu.

Czasem mam ochotę to wszystko przerwać, zaszyć się gdzieś i nie widzieć świata, kobiet w ciąży i dzieci w wózkach, które patrzą na mnie dziwnie...
Ja miałam zastrzyki na wszelki wypadek, bo gdy nie p3kają mogą powstać torbiele

Wydaje Ci się że dziwnie na Ciebie patrzą, bo się na tym skupiasz
Myśl o sobie i miej otoczenie w nosie
Zdrowy egoizm jest potrzebny dla zdrowia psychicznego [emoji106]

Bum a MOJ po wszystko polezie. Ma gdzies opinie innych, a jak sie patrza to jeszcze ich wyzwie hehhehee

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Mania no a ile cie kasowali za monit?

Artemida zobaczymy co ci powie , sama ci powiedziała , ze do 3 miesięcy się uda , więc się uda ! [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

Mania ja nie miałam zastrzykow , mi nawet jak owu była w 30dc to pękały ino potem cykl jak z doopy...

Carmen i dobrze , moj też hehe [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Mania no a ile cie kasowali za monit?

Artemida zobaczymy co ci powie , sama ci powiedziała , ze do 3 miesięcy się uda , więc się uda ! [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

No Na początku tak powiedziała, potem już taka pewna tego nie była i powiedziała o tym zabiegu....
Mój cały czas pewny że do końca roku się uda, ale jakoś nie potrafi tego przelać na mnie....mało o tym rozmawiamy

reklama
No Na początku tak powiedziała, potem już taka pewna tego nie była i powiedziała o tym zabiegu....
Mój cały czas pewny że do końca roku się uda, ale jakoś nie potrafi tego przelać na mnie....mało o tym rozmawiamy
Facetom ciężko o tym gadać, po pierwsze dlatego, że z natury mniej wylewni są a dwa że on na pewno myśli i boi się że to może być problem po jego stronie. Mój mąż był tęż koło 30 jak przez to przechodziliśmy. On po prostu zwykle nie wiedział co powiedzieć by mnie pocieszyć. [emoji17]

Do góry