reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej dziewczyny, mogę się dołączyć? :)
To mój 4cs, niestety pewnie też nieudany - wszystkie testy owulacyjne negatywne :(
Jasne , że możesz [emoji4] jakich testow owu używasz , który masz dc ?

wff2krhmvaem9yip.png

To mój pierwszy cykl z testami, testy najpopularniejsze, z allegro - opakowanie białe z różowymi napisami, więc cały czas liczę, że to może coś z nimi było nie tak :) dzisiaj jest 24 dc, zazwyczaj cykle mam 30 dniowe

To mój pierwszy cykl z testami, testy najpopularniejsze, z allegro - opakowanie białe z różowymi napisami, więc cały czas liczę, że to może coś z nimi było nie tak :) dzisiaj jest 24 dc, zazwyczaj cykle mam 30 dniowe
Niebieskie są? To one są bardzoooo do dupy hehe [emoji38]
Oj ja też mam 24dc , planowana @ 30 październik [emoji6]
Od którego dc robisz testy i jak?

wff2krhmvaem9yip.png

tak, właśnie te :) testy robię już od 5 dc, w godzinach 18-20. Około 16 dc już widziałam wyraźną kreskę jednak i tak była o wiele jaśniejsza od kontrolnej. W tym miesiącu zaczęłam też mierzyć tempkę i tutaj niewielki skok, bo o 0,3 miałam w 20dc czyli w ogóle w cały świat. xBUMx Tobie też te testy nie wychodziły? Trzymam kciuki, żeby w tym cyklu nam się razem udało :)

Lincia a gdzie zapisujesz temp , masz apke do tego?
No wychodziły średnio na jeża ..
Super pozytywow z nich nie bylo [emoji58]
Polecam , różowe z allegro [emoji4]
Wiec owu moze jednak byla , zaobserwowalas jakies bole , sluz?

wff2krhmvaem9yip.png

Tzn moje mają biało-różowe opakowanie, a ta jakby rączka od testów jest niebieska. Zapisuję normalnie w kalendarzu w telefonie, a polecasz jakąś apkę? :) Z tym moim śluzem też są 4 światy, niby się rozciąga, jest go sporo, ale daleko mu do kurzego jajka, jest bardziej biały. Ale po ciuchu liczę na to, że jednak owu była :)

Lincia tak niebieskie i mają napis lh [emoji5]
Mój kalendarzyk jest do ściągnięcia i idzie fajnie prowadzić wykres [emoji5]
Na pewno byla [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry