reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbumx no lekarze z Wikipedii korzystają to my z Google nie możemy heh próbuje ale coś nie mogę z aplikacji spróbuje o ile dam radę tam się zalogować :/

reklama
No takie normalnej wielkości nie za duże ani małe :)

W świecie żyje normalnym 21 wiek kobieto to lekarz bierze cię na piętro i robi co za lekarz a po drugie też chodzę do lekarza z przychodni szpitalnej i ma w gabinecie USG

A ja chodzę do gin z nfz do poradni i ma badziewiaste usg w gabinecie ale ma i lepsze na pierwszym pietrze na którym dziś byłam ooo i to dwa w jednym malym budynku , tez sie pochwale co tam :)

Olciaa tez czesemm mam problem do apki sie zalogowac , no jezeli nie umiesz a posiadasz fb to tam jest grupa gdzie mozessz wrzucic jak ci lepiej będzie ;)

aga: na twoim miejscu to poszłabym do innego lekarza co zrobi usg a nie będzie odstawiał takie czary mary. Lekarz czuje, że torbiel się zrobił. A badał cię ręcznie? Sprawdzał brzuch i okolice?

xbum: lubię budyń czekoladowy ;) Ale zaszalalaś z tą bitą śmietaną :D Widzę, że wersja śmietany de luxe, bo w spray'u :D A nie zwykła śnieżka :D

oleczka: nie diagnozuj się przez googla ;) Ja cię proszę. Stres to najgorsze co możesz teraz zrobić. Siedzieć, leżeć i pachanieć :)

A mnie coś jajnik ciągnie :/ Lewy :| Jakoś tak dziwnie...

Olciaa priv .

Jugo jaaa dawno nie jaadlam bitej śmietany tak mnie naszło na smak a co żałować będę :D
W ogóle budyń to u mnie tylko czekoladowy a ostatni raz to chyba w ciąży jadłam[emoji14]

1460053662339.jpg
1460053668735.jpg

Wiem słaba jakość ale unaczynienej się nie da może coś zobaczycie ...

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Załączniki

• 1460053662339.jpg
    1460053662339.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 142
  • 1460053668735.jpg
    1460053668735.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 143
reklama
oleczka: a te krostki są czymś wypełnione? Coś jakby pęcherzyki czy takie bardziej lite? Wyciskałaś to albo drapałaś, bo na drugiej fotce krew widać?

aga: duphaston powinien pomóc przy wchłanianiu się torbieli, przy założeniu, że to taka, która się wchłania. Jak miałaś powiększony jajnik to mógł przypuszczać, że jest torbiel. Tak czy inaczej dziwi mnie, że nie chciał jednak zobaczyć jak to wygląda od wewnątrz i sprawdzenia chociażby ilości.

Do góry