reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tego się nie da wyleczyć ani nie znika więc - objawy tylko mogą stać się łagodne.
To miała niewiarygodne szczę cie że trafili akurat w dzień owulacji, przy moich cyklach prawie pół roku jeden cieżko było cokolwiek trafić.

reklama
Artemida no , ona nie chciała , to może też dlatego , jak niechcesz to wychodzi ...
Uda się i nam zobaczysz ! [emoji11]

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida ja tak na prawdę nie wiem od czego to zależy , mojej siostrze lekarz stwierdził , że jej mąż jest bezpłodny a maja trójkę dzieci [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Mam wrażenie czasem że to jak trafić 6 w totolotku :D
Nie każdy ma szanse na wygraną, czasem wystarczy prawidłowy układ liczb.
A płodność... no cóż trafili w dobry moment albo wyniki były złe akurat w danej chwili

Mam wrażenie czasem że to jak trafić 6 w totolotku :D
Nie każdy ma szanse na wygraną, czasem wystarczy prawidłowy układ liczb.
A płodność... no cóż trafili w dobry moment albo wyniki były złe akurat w danej chwili
Chyba jak 6 w totka to nie , ciąża jest bardziej trafna [emoji23][emoji23]
Ale tak jest , jak jak bylam u tego endo , to sie go pytam czy wezmie mnie na oddział , a ten ze nie widzi na razie potrzeby i , ze trzeba sie z tym liczyć , ze 1 miesiąc moze byc fatalny , ale drugi już może być ok ...
Mam iść do niego w lutym jak nie zajde to moze mnie wezmą jak to z nfz ... [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Hejka!
Bum nie ma takiej opcji żeby to był już ten spadek temp ;)
Carmen miałam okropne sny dzisiaj. Uważam że to nasza podświadomość ma na nie wpływ i nic nie znaczą ;)

Hej. Witam sie popoludniem. Czekam z niecierpliwoscia na 8.11. Wtedy mam wizyte i czekam na to co powie. ;)
Bum zobaczylam teraz twoj wykres.no chyba najmocniejszy spadek temperatury.. Wiec moze cos jest na rzeczy.. A jakie wiaminy sa w tym innym specyfiku??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry