reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny gratuluję ....

Nie chce psuć klimatu aczkolwiek dziś tez jest ważny dzień ...
FB_IMG_1476521147915.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1476521147915.jpg
    FB_IMG_1476521147915.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 238
reklama
Anula wiem, dlatego ide dzis na cmentarz, co prawda do babci, bo moj Aniołek nie jest pochowany, ale mam nadzieje, ze jest razem ze swoją prababcia.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum tak - pranie, sprzątanie, zakupy i ploty z koleżankami %%% [emoji1]
Pojedziemy na Szczecin, bo moj S potrzebuje kurtki, młody butów, a ja spodni i czapki do biegania (bo buty już mam [emoji23])
A jutro lenistwo :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja mam pierwszy wolny weekend od dawna, więc dziś póki co leniuchujemy z córcią jeszcze[emoji4]
Pierwsxy niezajęty weekend bez planów, ale znającżycie coś wpadnie [emoji12]
A w międzyczsie to co u innych czyli pranie, sprzątanie itd
No i czekam na @

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

A i testy ciążowe sobie od razu kupie w rossmanie [emoji12]
A Ty Bum co będziesz robić poza fasola na obiad :D ?

agnesis %%%% ja to juz tak dawno nie pilam , że wczorajszymi 2% się lekko wstawilam hahaha jajca były wczoraj [emoji38]

My dziś i jutro lenistwo hehe , u nas dziś od rana pada , więc ze spaceru nici ...

Mania nie czekaj na @ bo jej ma nie być [emoji6] może i tobie się poszczeci [emoji5]

agnesis kup mi też hehe , ja dopiero i tak jak zatestuje to 30go , więc do tego czasu zapewne rossman odwiedze [emoji6]

Poza obiadem się opierniczam , wykapalm się teraz po gorąca wodą i się 100 razy lepiej czuje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

anula ten dzień jest szczególny i dla mnie bo u mnie porobienie odbyło się dokładnie 3 lata temu właśnie 15.10 , wyczekiwana fasolka była [emoji17]
1476527179373.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476527179373.jpg
    1476527179373.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 212
BUM ja czekam nie czekam na @
Aczkolwiek brzuch mnie już pobolewa okresowo od czasu do czasu i cyce przestały dokuczać więc dopóki @ nie przyjdzie mam odrobine nadziei aczkolwiek jakby coraz mniej [emoji19]

Zadziwiające jest tylko to że mam ciągle płodny śluz [emoji19]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzis w pracy, maz caly weekend na uczelni, po pracy ide do galerii handlowej po zegarek dla niego na imieniny a pozniej do drugiej galerii po buty dla mnie (bo tym sklepie co jest zegarek nie ma mojego rozmiaru) ;-(
no i pozniej do domu sprzatac i sterta prasowania czeka ;-(

bylam sikac i normalnie rzadka krew mi poleciala, jak woda. wiec chyba juz nie mam co jutro testowac ;-(

Do góry