reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum myśle, ze przejdzie. U nas by sprzedali :p

Spróbujcie sobie jeszcze zrobic kanapkę z masełkiem, serem żółtym i dżemem. Pycha [emoji4][emoji4][emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Obejrzymy noo , najlepszw jest to , ze mialam rano juz wziasc 2 tabl a ja ich jeszcze nie mam [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

I pierwszy monitoring mam w 12dc , bo wcześniej go nie będzie ... Czyli 10go października ... Dobrze , ze zadz do niego sie uprzedzić .

wff2krhmvaem9yip.png

Hey Hey witam sie, a ja w tym tyg pozarlam tabliczke czekolady z orzechami i na to tunczykkkk [emoji23]
Czesto tak mam
Aaa chlebek z cebulka tez uwielbiam, tylko potem najgorzej mi siie odbija
Wpadlam na chwilunie, padam na ryj. Juz tydzien czasu jak drapie, przyszedl malarz,niby przykryl a i tak wszystko upierd...lil [emoji32][emoji32] sprzatam i konca nie widac. w srode przywioza w koncu meble wiec juz sie nie moge doczekac. Pokoj malej juz gotowy od wczoraj wiec sie cieszy.
Mam nadzieje,ze u Was wszystko ok. Ja wyjeba....na jak bezpiecznik jestem hahhaa ale dam rade. Bumm dostalas okres, przykro mi. Moze nast razem nam sie uda, ja w tym cyklu nic nie mierze,ani testow nie robie, jestem zajeta nowym mieszkaniem,meza nie ma wiec sama wszystko dzwigam...ja skoncze sie przeprowadzac, to bede czesciej zagladala. Stesknilam sie za WAMI wszystkimi!!!!!!!! Pozdrawiam WAS wszystkie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ja ostatnio zamówiłam sobie pierogi ruskie, pierogi z kapusta i grzybami, frytki, zestaw surówek i szarlotkę z lodami. Dziwnie sie na mnie patrzyli w restauracji, zwłaszcza kelnerka, jak ja zapytałam czy moze podać szarlotkę od razu, bo potrzebuje lodow do frytek [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
O mniam ...! Brałabym jak Stefan piwo!

Bum myśle, ze przejdzie. U nas by sprzedali :p

Spróbujcie sobie jeszcze zrobic kanapkę z masełkiem, serem żółtym i dżemem. Pycha [emoji4][emoji4][emoji4]

Uwielbiam!!!! Spróbuj z serkiem topionym ! Też pyszota!

Akurat nie lubię serków topionych, ale moze z dżemem wejdą [emoji1]
Mi jest dziś niedobrze już z nerwów. Nie mogę tu wysiedzieć [emoji35][emoji53] pączka z toffi zjadłam na poprawę humoru, ale dziś to chyba musiałabym mieć całą skrzynkę pączków i druga kebebów [emoji23]

Akurat nie lubię serków topionych, ale moze z dżemem wejdą [emoji1]
Mi jest dziś niedobrze już z nerwów. Nie mogę tu wysiedzieć [emoji35][emoji53] pączka z toffi zjadłam na poprawę humoru, ale dziś to chyba musiałabym mieć całą skrzynkę pączków i druga kebebów [emoji23]

Ehh, ja też głodna ale mi coś blee... poprawię pierogami z cukrem to albo w jedną albo w drugą stronę pójdzie bez niedomówień :D

Ja tez już nic niewciśnię w siebie, moze dopiero w domu. Czuje głód i ochotę na rożne smaki, ale mam taki zacisk na gardle, ze tylko woda wchodzi bez problemu. Nie umiem zajadać stresu. Ale zapić umiem! [emoji23][emoji23][emoji23] normalna patologia [emoji12]

reklama
Do góry