reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie o dziwo dziś wyszło słoneczko , ale zimnooo [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Agnes uu to zapodaj coś na gardło coby Cię nie poskladalo ... a czy ty wiesz ze ja nigdy w życiu nie miałam anginy [emoji38]

Tęczowa mój m to już wczoraj wieczorem w kominku rozpalil ... i w chacie zrobiła się sauna hehe

u nas chyba też musimy już zacząć przepalać w domu, bo się robi nieprzyjemnie :/
anginy chyba też nigdy nie miałam i nie chcę poznać tego bólu, mnie starczą moje któych i tak mam zbyt wiele...
Anula posiedziałabym chwilę w saunie, ale nie za długo, bo pewnie bym zemdlała :D

Witam sie na chwilke, ide pilnowac dziada co maluje!!! [emoji23]
Bum nast cykl bedzie NASZ!! Pozdrawiam w pospiechu !!![emoji44][emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Anginę to moze kiedyś za dzieciaka miałam, a teraz to głownie zatoki i jak z zatok schodzi to zaraz gardło.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A u mnie 17st i slonce. Zresztą pisaly niektóre z was ze i deszcz sie pojawiał a u nas od połowy lata dalej susza :/... Nawet kropli deszczu ... na bolące gardło najlepsza receptura to pol szklanki wody i dwie łyżki wody utlenionej i plukac gardlo. Mi po jednym dniu przeszło przeziębienie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas ostatnio padało w lipcu chyba [emoji33] i w piątek spadły trzy krople aż w szoku byłam, ale na tym sie skończyło [emoji52] słońce swieci, ale z rana jest po 7st wiec brrry zimno ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Do góry