reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

ja ZPL hehe dla ścisłości .... jakieś 5km do Sz-a[emoji4] ...
farmacja haa branża mi bliska [emoji4] .
. nie daj się,w razie czego wpadnę ze wsparciem [emoji5]

Kiedyś pracowałam w aptece w zpl ;) kawał drogi tam miałam [emoji12] ale to dawno było [emoji12]
Myśle czy aby sie nie przebranżowić. Na razie zostanę na bezrobociu i zastanowię sie nad tym co robić dalej :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
A ja melduje koniec zabawy bo testy się skończyly -dziś ciemniejsza niż testowa ... [emoji38]
20160924_083105.jpg

Załączniki

• 20160924_083105.jpg
    20160924_083105.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 184
A u nas dziś bedzie fajne widowisko.
Rok temu mieliśmy inscenizacje bitwy pod Arnhem
A w tym roku bedą Orły pod Nijmegen ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bumku - jeszcze nic straconego :) Oby @ nie przylazła!
Potrafisz zaskoczyć człowieka ;)
.. słyszę co się tam u ciebie wyprawia
emoji23.png
[/QUOT
Hyhyhy, no co ?:p Tylko dwa razy :D
agnesis - podrzucę Ci Szoguna,on lubi takie rzeczy :)
Woooow ja mam te cienkie niebieskie. Na ten cykl zakupię z rossmana jakieś normalne.

I ja zakupię jakieś normalne, bo wcale się nie zdziwię jak dziś też wyjdą mi pozytywne te badziewiaki z allegro :D

Bumku - jeszcze nic straconego :) Oby @ nie przylazła!

Hyhyhy, no co ?:p Tylko dwa razy :D
agnesis - podrzucę Ci Szoguna,on lubi takie rzeczy :)

I ja zakupię jakieś normalne, bo wcale się nie zdziwię jak dziś też wyjdą mi pozytywne te badziewiaki z allegro :D
Tak właśnie myślałam ... zwłaszcza jak było słychać ze tynk się sypie u sąsiadów z sufitu[emoji23]

Tak właśnie myślałam ... zwłaszcza jak było słychać ze tynk się sypie u sąsiadów z sufitu[emoji23]
Ciii ...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: To do końca nie było tak ..yyyy...:oops::oops::oops::oops: Ja.... no :oops: ehh...cóż.:oops::oops::oops:

Ale czekaj, czekaj ... Ja u Cię też słyszałam coś niecoś! :o Jakby jakiś film wojenny normalnie :p strzelali, walili, krzyczeli!:D

reklama
Co do Armagedonu to ja tez go miałam, ale w innym znaczeniu. Spałam w podkładzie poporodowym. Gdyby nie on to chyba bym spała na siedząco [emoji55]

Do góry