Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to wychodzi ...nie ukrywam, wściekłam się jak diabli. Ona by chciała bym jeszcze przez jakiś czas przychodziła i uwaga: chce mu załatwić nauczyciela wspomagającego. A o ile mi wiadomo, by takiego uzyskać musiałby mieć co najmniej adhd lol.Nessi czyli tej fajsufy z szkole to po prostu lenie!!
Oleczka piękne foty synka
Wiesz co ... powiem Ci tak ... zawsze jak byłam w ciąży to wiedzialam ze w niej jestem -przeczucie... a to mnie zakulo w środku ... a to miałam wyostrzony węch ...także wszystko totalnie składało się w całość po pozytywnym teście ... ka zdy organizm tez reaguje inaczej i każda ciąża jest inna -nie ma reguły .... i zdaje sobie sprawę z tego ze oczekiwanie na koniec cyklu nie jest łatwe ... bo człowiek doszukuje się objawów . Niestety trzeba nauczyć się cierpliwości choć nie jest łatwo ....Anula dziękuję przynajmniej mam się komu wygadac.. A co myślisz o wymiotach a właściwie mdlosciach?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom