reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nikusia mam test , kupilam żółty bobotest , ale myślę czy jutro zrobić czy kiedy [emoji4]

Agnesis bylam w sklepie po szyneczki i frankfuterki a teraz wracam z nowym lokatorem [emoji38]
Lena u mojej siostry , to moge działać ...

Musicie mi dziewczynki wybaczyc , ze troszkę was zaniedbuje hehe [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum masz tą podróbę chomika już?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Wybaczymy, wybaczymy...[emoji4][emoji4][emoji4]
Mnie od jutra nie bedzie juz w ogole,jutro generalne przenoszenie gratow [emoji39] malowanie no a od poniedzialku sprzatanie. Az psa ze soba zabiore to mi troche bedzie razniej.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen sama malujesz? Mi moj ostatnio nie dał malować, bo stwierdził, że nie umiem, a pózniej gadał, ze mu nie pomogłam [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Moj umie malowac tymi specjalnymi farbami, zazyczylam sobie srebrny kolor ...
Ale ze nie ma czasu to bedzie fachowca bral no chyba ze sie sprezy i przez dwa weekendy sam szybko wszystko zrobi.
Ja bede balkon jedynie co malowala [emoji23][emoji23] chociaz ja umiem malowac zwlaszcza jesli chodzi o lazienke na bialo, Bo co to takiego.... Ale mowil ze mam sprzatac i tyle... Haha

Moj tez tak gada ze mu nie pomagam a jak chce robic to mnie opierd...la [emoji23][emoji23]

Hej :) ale Wy produkujecie :)

Nikusia gratulacje :)

Czytam Was po troszke bo co wchodze to do nadrobienia kilka dobrych sstron :D

Ja dzisiaj bylam na wizycie maly ma 2088g przeplywy ok przytulony do pepowiny :D mam siurka w 4d :D no ale mam bialko w moczu no i dosc nie ciekawe wyniki, w poniedzialekk mam zrobic proby watropowe crp morfologie itp :/ a no i szyjka ma juz 30mm a 2tyg temmu miala 35 za dwa tyg kontola i od 10 pazdziernika ktg. Pytalam o porod naaturalny to jakk na razie nie mam przeciwskazan wiec sie zastanawiam czy probowac rodzic naturalnie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry