reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
tęczowa nie dziś nie , już ich nie mam ... Teraz jakieś daremne zielone mam i taki dzisiaj był:
a wczoraj blady jak sciana , jutro zapwne znow blady bedzie i tak w kółko , dostane @ zamawiam różowe [emoji4]
1474392230854.jpg

Nessi moze spróbuj zrobić kolo 22 ..

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1474392230854.jpg
    1474392230854.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 153
Dzol kiedy twemin nastepej @?
lavazza jak u Ciebie z @ ?

majka a jak sytuacja u Ciebie?

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie lipa. Nie wiem co myśleć i co napisać. Piąty dzień plamię na b. ciemno z minimalnymi skrzepami no i bez lekarza się nie obędzie więc jestem w zawieszeniu. Nie wiem czy mam siłę chodzić po lekarzach, leczyć się i śledzić swoje marne losy. Myślałam że tego uniknę i chyba się z tym jeszcze nie pogodziłam. Nienawidzę lekarzy i tyle ale jak moja desperacja sięgnie zenitu, pewnie coś z tym zrobię. Puki co przeszłam na dietę :D
A jak Twoje przeziębienie?

Nessi to nieciekawie z tymi plamieniami. Musisz gina zapytać co to sie dzieje [emoji20]
Wiem, ze w końcu wyjdzie słońce, tylko ja lubię mieć wszystko poukładane, zaplanowane, a ostatnio taki rozpizdziej mam ze nie ogarniam [emoji52] na wszystko trzeba czasu niestety.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ostatnia edycja:
Dzol dziękuje [emoji4]

Artemida to super [emoji6]

Majka no musisz isc do lekarza dla własnego zdrowia ...
Ja czuje się już ok , szybko przeszło jeszcze lekki katar tylko mam [emoji5]

agnesis będzie dobrze [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum, piątek to najlepszy termin. No bo po co testować jak i tak nie wyjdzie jeszcze... ( Pisze to ta co kilka dni przed @ testowala[emoji12])

Majka, mim zdaniem powinnaś skupić się teraz na diagnostyce. Bo skoro jakieś anomalia u Ciebie z @ to coś jest nie halo.

reklama
Znalazłam w końcu zaginiony termometr :D włożyłam go do torebki, a torebkę do szafy i używałam innej, wiec sie nie polapalam :p czyli to jednak nie kosmici :D oczywiście nie pytajcie po co go do tej torebki włożyłam, bo sama nie mam pojęcia [emoji28]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ostatnia edycja:
Do góry