reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez widze kreske!!!!!
Agnesis , sercem jestem z Toba,wiem jakie to wkurw...ja dzis na innym watku tez zobaczylam kolejny test i juz mi sie humor pogorszyl.. ale co zrobic. Ja dam sobie ze dwa lata na zajscie,a jak sie nie uda to chyba bede musiala sie z tym POGODZIC ... [emoji58]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
agnesis zrobimy kochana w czwartek choc u mnie to tez bedzie kicha [emoji30]

nikusia cos jest powtorz jutro lub lec na bete , ile masz dpo?

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Właściwie nie jestem zła, chyba bardziej zawiedziona [emoji58] ale co zrobic. Trzeba sie wziąć za siebie. Dieta, ruch i nastawienie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A ja dzisiaj kupie ten test , bo raczej tymi paskowmi sie nie oplca z zestawu [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Agnesis, moja koleżanka w dniu spodziewanej @ miała biel vizira, a dwa dni później piękną grubaśną krechę :) Przedtem zdążyła wszystkie okna pomyć w domu i porządki porobić, tak więc nie załamuj się i nigdy nie poddawaj ;-)

BUM Właśnie nie chcę już latać na betę, tyle się nalatałam w życiu na nią...poczekam spokojnie....zawsze to może być ciąża biochemiczna. Jednak widzę u siebie taką tendencję, że po późnej stracie, nie ma ani euforii ani radości tylko kontrolowana zapobiegawczość;) Dzisiaj jak korzystałam z toalety dostałam plamień (często tak mam jak mam problemy z załatwieniem się), więc ucieszę się dopiero, jak zobaczę serducho u lekarza ;-)

Właśnie ja mam okna do umycia i sie śmiałam do S, ze jak pomyje i wszystko wysprzatam to wtedy sie uda [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Właśnie ja mam okna do umycia i sie śmiałam do S, ze jak pomyje i wszystko wysprzatam to wtedy sie uda [emoji1]

Brawo za nastawienie :rofl2::rofl2::rofl2:

Czyli jak dostanę @ to trzeba sie za mycie okien brać [emoji23]

reklama
Hej

Agnesis - nie poddawaj się doczekasz się swoich dwóch kresek , wiem że to frustrujace ale będzie dobrze

Nikusia- coś tam widać , zrób jutro test

Ja myłam okna dwa dni temu plus pranie firanek i zasłon

Dziś odebrałam badania i muszę zrobić mocz jeszcze raz , no i mam wysoką anemię :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry