reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum tak myślałam, ze sie chyba na piwo z koleżanka umówię, ale jednak umówiłam sie z nią na jutro na zakupy [emoji23] cholera wie czy mozna sie napić czy nie [emoji39]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
majka ta fotka na fb to dokładnie rok temu bylo takie wspomnienie haha [emoji16]
Praca ci dobrze zmiana zrobi , nasza karola wystarczylo , ze na nocki przestala chodzic organizm wpoczol i zaszla [emoji5]

agnesis i to jest to , zyjesz i nie wiesz ! [emoji41] choc mnie jakos ostatnio do alkoholu nie ciągnie [emoji4] zauwazylam , ze wiecej kawy pije [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

A ja już coś plamie. Trochę szybko ale w sumie to wcześniej nie kontrolowalam tego wszystkiego aż tak więc nie mogę porównać. Ech niech szybko załatwiają ten pakiet to się wybiorę do gina.

majka który ty masz dc ?
Ty masz nieregularne te cykle to dziwne , ze juz ....
Zbadaj progesteron bo moze dupka bys musiala brac na druga faze hmm...

wff2krhmvaem9yip.png

majka który ty masz dc ?
Ty masz nieregularne te cykle to dziwne , ze juz ....
Zbadaj progesteron bo moze dupka bys musiala brac na druga faze hmm...

wff2krhmvaem9yip.png

21dc do wtorku mamy się zadeklarować co do tych pakietów z PZU i obiecuję wziąć się za siebie. Puki co na NFZ nie ma sensu iść bo do tej pory mi nic nie pomogli tylko olali a żeby prywatnie chodzić to by się tu szykowala wieksza kasa.

majka no musisz bo takie plamienie to nic dobrego [emoji53]

A mnie chyba coś łapie , czuje sie gorączkowo [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

Majka no bo z tym NFZ to racja jab 5 miesięcy byłam w czarnej doopie ...
Nie lubie się źle czuć bo wtedy nic mi sie nie chce a trzeba wszystko robić a ten tydzień mi się zapowiada pracowity ...

wff2krhmvaem9yip.png

21dc do wtorku mamy się zadeklarować co do tych pakietów z PZU i obiecuję wziąć się za siebie. Puki co na NFZ nie ma sensu iść bo do tej pory mi nic nie pomogli tylko olali a żeby prywatnie chodzić to by się tu szykowala wieksza kasa.

Majka w pracy masz to ubezpieczenie w pzu czy prywatnie? Ja mam w pzu "ubezpieczenie grupowe" ale nie wiem czy nie myle pojec [emoji6][emoji3][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka w pracy masz to ubezpieczenie w pzu czy prywatnie? Ja mam w pzu "ubezpieczenie grupowe" ale nie wiem czy nie myle pojec [emoji6][emoji3][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie o to mi chodzi. Mamy przystąpić do grupowego ubezpieczenia ale nie na życie tylko zdrowotne. Są różne opcje specjalistów, badań i prywatnych placówek. kurde ale się zdolowalam co miesiąc mam nadzieję a być może w ogóle nie ma takiej możliwości bez lekarza. Znowu mi się chce płakać co za dzień...

Do góry