reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol i jak? Siurnelas?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Laski a ja ten progesteron to moge zrobic tak od siebie?? A na co to ? Zeby wykryc ciaze ? Czy o co kaman [emoji54][emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

majka jest ponad kreską to jest dobrze , choć ty dziwnie mierzysz to tez moze byc taki wpływ [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog [emoji777]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

A moze owu sie przesunela??

Raczej nie bo dziś test już jest o wiele słabszy.
majka jest ponad kreską to jest dobrze , choć ty dziwnie mierzysz to tez moze byc taki wpływ [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaaaahahaha dobre. Większy wpływ pewenie miało to że w niedzielę mierzyłam o 6.00 a dziś o 3.00 ;)

Majka no to na pewno ma duży wpływ bo potem się jakoś kreski dodaje albo odejmuje ...

Ogolnie według mnie takie mierzenie nie ma sensu , ale jak kto woli i może [emoji6]

Trzymać kciuki tam mi !

wff2krhmvaem9yip.png

Raczej nie bo dziś test już jest o wiele słabszy.

Aaaaahahaha dobre. Większy wpływ pewenie miało to że w niedzielę mierzyłam o 6.00 a dziś o 3.00 ;)
Ale to nic nie szkodzi ze kreska slabsza. Jestes plodna tez 2 dni przed i 2 dni Po owu wiec nigdy nie wiadomo. Moze bocian zawita

Bum trzymam kciuki
Poszlam mala z przedszkola odebrac a jak ja zobaczylam to o malo co zawalu nie dostalam [emoji54][emoji54][emoji54]
Girki , buzia,pazury na dole i u gory stra czarne [emoji44][emoji44][emoji44]
Tak se mysle czy ona tam czasem nie przekopuje ogrodkow ahahaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23]
Normalnie czarna woda leciala

Ale to nic nie szkodzi ze kreska slabsza. Jestes plodna tez 2 dni przed i 2 dni Po owu wiec nigdy nie wiadomo. Moze bocian zawita

2 dni po owu to nie da rady, komórka jajowa żyje góra 24h a plemniki potrzebują 6h żeby być gotowymi do zapłodnienia :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Ja dzisiaj rano zrobilam ostatniego owu hehe wczoraj machlam az 3 [emoji23]
Jutro mi przyjdą niby te zielone [emoji4]

Carmen widocznie dziecko b7tcsuper się bawi w przedszkolu [emoji6]

Ja juz na przystanku , ze ten lekarz musi być tak daleko...

agnesis a ile te plemniory żyją ogolnie? 3 dni czy przesadzilam?

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry