reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati/misio sama sie dziwie jak on to wylukal tym nie mniej jakie bylo moje zszokowanie. Pomyślałam ze to od luteiny bo poki co sexowanek nie ma . Oboje zdecydowaliśmy . W poprzedniej ciąży nie mogliśmy a nikt nam nie powiedział. Teraz oboje stwierdzilismy ze nie dotykamy sie w środku :D.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati a myślisz, ze będzie siusiak? Czy jednak dziewczynka?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

alez mi sie nie chce jechać do tego lekarza....

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog [emoji777]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Bum jedz, jedz i dawaj znaka co z jajcami ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum jedź [emoji4]
A ja już mam mętlik w głowie bo przeczytałam że jak testy wychodzą negatywnie i brak @ to w 14 dniu po terminie @ może wyjść ze jest się w ciąży.
Przez ten Internet oszaleje

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no jadę , jadę ale jak pięknal juz to co on zobaczy ?..
W ogole tez z drugiej strony boje sie , ze nie peknie hmm

Parunia no moze tak byc , ale luteina nie zaszkodzi bo jak bedziesz w ciąży to jeszcze kropka wspomoze ... Tylko nie działaj inaczej jak picie malwy , aspiryba i gorace kapiele a bedzie oki [emoji6] a najlepiej betke zrob jak tak sie boisz ona daje 100% pewności

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog [emoji777]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Bum jak jajca pękły, to zobaczycie czy wszystkie trzy czy tylko jedno, jakie masz endo, a jak nie pękły to może jakoś zastrzyk da? Idź popatrz w monitor czegoś sie na pewno dowiesz :)

Do góry