Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U lala oby to ciąża a nie przeziębienie, byłoby lepiej a mnie dalej brzuch boli. Poprzytulalismy się dzisiaj na wszelki wypadek ale bolało :/Masakra. Taaak mi sie chce spać, ale ból głowy mnie obudził
Chyba sie przeziębiłam [emoji25]
Temp jeszcze wyżej dziś 37,11
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze można mieć nadziejęMajka ma ciąże to raczej mimo wszystko za szybko, dopiero 3dpo ale tez bym tak wolała
Jakub [emoji173]️[emoji4] 2009
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
Aniołek [emoji171][emoji992]2016
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Moze przeziebienie "ala ciazowe" ? [emoji2]Masakra. Taaak mi sie chce spać, ale ból głowy mnie obudził
Chyba sie przeziębiłam [emoji25]
Temp jeszcze wyżej dziś 37,11
Taaaa zdolna ale tak jak mowisz, zeby za rok w szkole sie ino uczyla [emoji23][emoji23]Carmen zdolna córcia twoja , ale wiesz dziecko szybko sie uczy i lepiej teraz , gdy chce bo potem moze stawiac opory [emoji14]
Agnesis święta racja !
Idzie spać , idzie jutro niedziela hihi [emoji1] ja tam zapewne jeszcze cos porobie [emoji6]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa