reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula koło ratunkowe pod ręka jak coś [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
No to się nie dziwę, że się martwisz ...mój jak pierwszy gdzieś sam pójdzie to chyba zawału dostanę.
Fajnie, że nauczycielka ok, byle tylko nie dali jej popalić, bo czasem potrzeba nauczycielowi doświadczenia by sobie poradzić z niektórymi uczniami. A Twój w pierwszej? czy w drugiej ?

No to się nie dziwę, że się martwisz ...mój jak pierwszy gdzieś sam pójdzie to chyba zawału dostanę.
Fajnie, że nauczycielka ok, byle tylko nie dali jej popalić, bo czasem potrzeba nauczycielowi doświadczenia by sobie poradzić z niektórymi uczniami. A Twój w pierwszej? czy w drugiej ?
Ona ma z nimi bardzo dobry kontakt ale trzyma ich krótko jak trzeba :) kochana mój juz w 3 ! szok ... ale dobrze bo teraz edukacja wczesnoszkolna trwa od kl. 1-4 :) .... podręczniki juz przeanalizowalam - powtorka póki co z kl. 1-2 ... nowości pewnie dojdą w 2 sem. no i oceny mają nie być opisowe od 2 sem. tylko normalnie .... powiem Ci ze ja sobie kiedyś nie wyobrażalam ze on sam pójdzie na dwór etc ...ale do tego się " dorasta "razem z dzieckiem :) teraz furorę robi na wsi hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula koło ratunkowe pod ręka jak coś [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
żółta kaczuszka tez może być :) ....

a swoją drogą co do testów ovu ...kupiłam badziewie w Gemini 30 szt .... kuzde robie 2 na raz,jeden pozytyw drugi lipa ....szajs jakich mało :) .... albo miałam ovu a test negatyw ...bo obok pozytywa nawet nie leżał :)

3 Kl. kończy się chyba egzaminem ?
U Nas z ocenami póki co luzik ...:) Chyba, że religię zawali i zachowanie ...bo o edukację wczesnoszkolną się nie martwię :D
Religią wykazywałby zainteresowanie wyłącznie, gdyby mu powiedziano, że Jezus czołgiem jeździł :]

-----
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego :
Link do: Zgierz: noworodek z 3 promilami alkoholu w organizmie
To już chyba kolejny ...

żółta kaczuszka tez może być :) ....

a swoją drogą co do testów ovu ...kupiłam badziewie w Gemini 30 szt .... kuzde robie 2 na raz,jeden pozytyw drugi lipa ....szajs jakich mało :) .... albo miałam ovu a test negatyw ...bo obok pozytywa nawet nie leżał :)

Ja to już te testy klnę na wszystkie możliwe strony, że aż mnie los poobijanymi od mebli nogami kara :D
Nie mam szczęścia do nich ...

anula hahahaha a Lencik nawet ma taką [emoji23]
Co do testów te z geminni to jest to samo co z allegro niebieskie ... W zeszlym cyklu mi normalnie prawie owu wykrył ale to jakiś tydzień przed @ co dostalam , więc dziwne to było i popołudniu bo wieczorem znow lipa była [emoji23]
Nic no może w tym cyklu będę miała owu to zatestuje i się sprawdzi z monitoringiem [emoji4]

Nessi ja nawet tego linka nie otwieram bo nóż mi się w kieszeni otwiera ...

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog

3 Kl. kończy się chyba egzaminem ?
U Nas z ocenami póki co luzik ...:) Chyba, że religię zawali i zachowanie ...bo o edukację wczesnoszkolną się nie martwię :D
Religią wykazywałby zainteresowanie wyłącznie, gdyby mu powiedziano, że Jezus czołgiem jeździł :]

-----
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego :
Link do: Zgierz: noworodek z 3 promilami alkoholu w organizmie
To już chyba kolejny ...
Hehe dobre ... moje dziecko nie chodzi na religię bo nie chce ... mają katechetke i w zeszłym roku " podziękował " - zero podejścia .... a egzaminów juz ma nie być ani 3 klacz ani 6 od tego roku ..mnóstwo i wrócił system 8 klas :)

Hehe dobre ... moje dziecko nie chodzi na religię bo nie chce ... mają katechetke i w zeszłym roku " podziękował " - zero podejścia .... a egzaminów juz ma nie być ani 3 klacz ani 6 od tego roku ..mnóstwo i wrócił system 8 klas :)

No jeszcze nic nie wiadomo ... :) system wrócił, ale w szkołach mamy taką dezorientację, że cholera go wie ...
wszystko w powijakach ..

reklama
anula hahahaha a Lencik nawet ma taką [emoji23]
Co do testów te z geminni to jest to samo co z allegro niebieskie ... W zeszlym cyklu mi normalnie prawie owu wykrył ale to jakiś tydzień przed @ co dostalam , więc dziwne to było i popołudniu bo wieczorem znow lipa była [emoji23]
Nic no może w tym cyklu będę miała owu to zatestuje i się sprawdzi z monitoringiem [emoji4]

Nessi ja nawet tego linka nie otwieram bo nóż mi się w kieszeni otwiera ...

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
Teraz jedziesz na clo ... plus inofem będzie git... wieśka lykaj coby suszy nie było ... dużo do ovu -nie krempuj się ....

a ja jutro rano chciałam jechać tarczyce skontrolować bo labo czynne ...ale nie wiem ... czy po winie wtopy nie będzie :)

Do góry