reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis a napiszesz mi cos o zelu feminum aktiv? Powiedzialam kobiecie w aptece o co chodzi i mi to dala. A teraz zblizaja sie "kluczowe"dni i bym nie chciala przez to zawalic [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol ale ten żel to w jakim celu kupiłaś? On zaszkodzi plemnikom jeśli o to chodzi, lepiej już bez żelu. Ma kwas mlekowy więc dodatkowo wybije plemniki, gdyż będzie za kwaśne środowisko. Oczywiście jakiś może przeżyć, ale wątpię.
Szkoda że nie zamówiłaś tamtego na Gemini albo doz.pl.

Przy CLO, dziewczyny mucosolvan brały na poprawę śluzu :)
Ja się witam i lecę młodego odstawić do szkoły :D Ale nerwy :D

Mucosolvan i dużo płynów do picia najlepiej że 2l wody. A jak żel to tylko ten convective czy jakoś tak.

My też do szkoły lecimy. Sraczki dostanę :p

mowilam w aptece ze po clo nie mam sluzu i cos wspomagajace zaplodnienie.a ona do mnie ze to bedzie dobre bo ma same naturalne skladniki. no zabije ta qrwe. a ten convective dostane w stacjonarnej aptece czy tylko przez neta?

Ostatnia edycja:
Mucosolvan i dużo płynów do picia najlepiej że 2l wody. A jak żel to tylko ten convective czy jakoś tak.

My też do szkoły lecimy. Sraczki dostanę :p

Ja nie dostałam, bo dzisiaj krótko od 8:00 do 11:30 ...tyle chyba przeżyje nie ?:D zaznaczam, że na przerwach większe ryzyko potrąceń, stłuczeń, dostania od starszego za cwaniakowanie - ale spoko ..jeszcze tydzień i wrócę do normalnego stanu psychicznego :D

W klasie mamy 15 chłopców i chyba 4 dziewczynki. Jakaś drużynę piłkarską czy coś trzeba zmontować :p
A jak Kuba się rodził to był przez 3 dni jedynym chłopcem w szpitalu ;)

mowilam w aptece ze po clo nie mam sluzu i cos wspomagajace zaplodnienie.a ona do mnie ze to bedzie dobre bo ma same naturalne skladniki. no zabija ta qrwe. a ten convective dostane w stacjonarnej aptece czy tylko przez neta?

Idź do jakiejś dużej sieciowej apteki, np. Dbam o zdrowie. A jak zamówisz na doz.pl to też możesz odebrać w aptece dbam o zdrowie zazwyczaj na drugi albo kolejny dzień.

Ja nie dostałam, bo dzisiaj krótko od 8:00 do 11:30 ...tyle chyba przeżyje nie ?:D zaznaczam, że na przerwach większe ryzyko potrąceń, stłuczeń, dostania od starszego za cwaniakowanie - ale spoko ..jeszcze tydzień i wrócę do normalnego stanu psychicznego :D

Ja to się bardziej martwię, że mój coś nawywija i będę się wstydzić za niego :p ale na szczęście, nie ma żadnego kolegi z przedszkola, to myślę że będzie się początkowo pilnował. Dwóch ma z osiedla (jeden to syn doradcy prezydenta, może wycieczke do sejmu zorganizuja :p) , ale oni spokojni, to na plus. Może mój się wyciszy... albo rozrusza towarzystwo :D

reklama
Ja to się bardziej martwię, że mój coś nawywija i będę się wstydzić za niego :p ale na szczęście, nie ma żadnego kolegi z przedszkola, to myślę że będzie się początkowo pilnował. Dwóch ma z osiedla (jeden to syn doradcy prezydenta, może wycieczke do sejmu zorganizuja :p) , ale oni spokojni, to na plus. Może mój się wyciszy... albo rozrusza towarzystwo :D

No ktoś musi dawać ''napęd'' w klasie :D Mój też taki ... ale o dziwo jeszcze się pilnuje i grzeczny jest - do czasu :D

------
Czego objawem jest kłucie w pochwie ? Stan zapalny ? czy co ? Upławów nie mam ...więc nie wiem. Jakby mnie tak ktoś igłą dziobał :/

Ostatnia edycja:
Do góry