reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi- moja tez jest ruchliwa i uwag może nie było , tego się nie przeskoczy dzieci teraz są ruchliwe i gaduły , nasza nawet uwag nie daje ale wiem że w innych klasach są cały czas :-/

agnessi- u nas jest 5 klas 2 , a 2 klasy 1 śmiesznie to wyglada , my dostaliśmy lepszą sale w tym roku z własnymi szafkami dla dzieci :-)

Oleczka- my idziemy dopiero do przedszkola w poniedziałek , ciekawe czy u nas tez chcą badań na owsiki

U mnie po wizycie z fasolka wszystko dobrze , ma już 2,5 cm co za wielki okaz hehe według usg 9tc 2d , według om 9tc , 3d
Zaraz wrzucę fotkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1472741688-2unknz.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati śliczny bejbik [emoji170] niech rośnie maluszek zdrowo [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170][emoji777]
BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
O fajnie, przyda się, o ile rzeczywiście będą zostawiać książki w szkole... ;)

U mnie będzie zostawiał na bank :D
Ale ja wolę mieć by w razie problemów coś ''przedyskutować''. Wychowawczyni może być mega sympatyczna a czy tłumaczyć umie, tego już nie wiem :D
U mnie to choroba zawodowa, to wiesz ...:D

Do góry