reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jakie tu emocje[emoji1]

Agnesis, ty po doopce dostaniesz. Na tym teście to nie były cienie tylko już ładna kreseczka. Zrób rano tesciora A jak będzie pozytyw to migusiem na betę. Swoją drogą jakie my głupie baby jesteśmy. Pisze jak byk na teście żeby robić z porannego moczu A my i tak robimy po 5 testów o każdej porze dnia i nocy.

Bum, skoro u Ciebie szykuje się drugą ovu to może odstaw te lutke. Bo sobie tylko zablokujesz A tak to może dzidziolek z tego bedzie[emoji4]

Któraś pisała o drugim skoku temp w cyklu. Brzmi obiecująco[emoji4]

karola wiesz co , ja chyba wole , zeby @ przyszła i zacząć normalnie cykl niż czekać na druga owu...

A ba bobo teście strumieniowym nie trzeba rano o to dowod :
1472132359190.jpg

A tak w ogóle mogę ta lutke wziasc przez 3 dni i odstawić i czekać na @ ?

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Załączniki

• 1472132359190.jpg
    1472132359190.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 129
A mi się śmiać chce z tych testów. One nas w konia robią. Nawet swojemu nic nie mówię, bo się wkurzy.
Nie będzie @ to wtedy będę działać.
Poza tym nie mam najmniejszych objawów ciazowych :)

No Agnesis ja dlatego obiecalam sobie ze jak kiedys wyjdzie mi pozytywny to tez nic nie powiem,dopiero jak potwierdzi usg..

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

agnesis teraz to wnerwiona chodzisz co ?...
Ja dopiero robie obiad , a tak mi sie nie chce ...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja już buraczkową zjadłam i mi niedobrze , zaraz zacznę smażyć rybę .

No niestety ostatnio testy pogrywają tu z nami na grupie może pozew zbiorowy :-D trzeba czekać na @ tyle pozostaje ,wiadomo jest beta ale szkoda ze nie za darmo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis teraz to wnerwiona chodzisz co ?...
Ja dopiero robie obiad , a tak mi sie nie chce ...

wff2krhmvaem9yip.png

O dziwo jakoś nie tak bardzo, wkurzona to jestem, że w mieście na 30 tysięcy mieszkańców, nie ma labo żeby pobrać krew po 11, w szpitalnym tyko na skierowanie!
Zmiksowałam truskawki z bananem i jestem usatysfakcjonowana :p

reklama
Nati ja w ciąży nie mogłam smażyć, na widok patelni już mi było niedobrze :laugh2:

5 punktów pobrań i doopa, nie przeżyje, co za dziura :ninja2:

A jeszcze totka puściłam, może chociaż te 21 milionów wygram :p

Do góry