reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Erytrytol ma zerowy ig. [emoji2][emoji2][emoji2]
Muszę zmienić na zawsze nawyki żywieniowe. Cukrzyca mnie nie dogoni!! [emoji123][emoji123]

Po kolacji mam cukier 91, aż w szoku jestem! [emoji4] Przed snem jeszcze mała kromeczka chleba pójdzie, bo rano może być za niski.
Ależ piękny dzisiaj dzień... [emoji3][emoji3][emoji3]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Trzymam kciuki żeby już zawsze tak było :)

reklama
Tak na prawdę to za 10 dni kończyła bym juz 2 cykl ! Jakby wszystko bylo w porzadku [emoji25]
I to bie jest dolujace , ze ciazy brak tylko dobijajace jest to , ze mecze sie z ta @ ....

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Nie dziwię Ci się. Też bym była mega wkurzona... Zupełnie nie wiadomo na czym się stoi... [emoji52]

Eveee ogólnie to chcieliśmy się starać z P o drugie jak mała skończy 3 lata , ale jakoś podjelismy decyzje , ze wcześniej i widzisz probelmy , teraz to faktycznie chyba zajde jak mała skończy 3 , a za miesiąc będzie diabelek miała 2 [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

Eveee ogólnie to chcieliśmy się starać z P o drugie jak mała skończy 3 lata , ale jakoś podjelismy decyzje , ze wcześniej i widzisz probelmy , teraz to faktycznie chyba zajde jak mała skończy 3 , a za miesiąc będzie diabelek miała 2 [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

A o Młodą się staraliście?

A o Młodą się staraliście?

Kiedys juz pisalam ze jak sie staralismy to 3 miesiące nam zajęło ale poronilam , wiec nie chciałam juz poki co dziecka i zaczelam brac tabletki anty , i w 2-3 miesiącu brania tabletek zaszlam , wiesz jaki szok , idziesz do gina a ten ci mowi , ze Pani jest w 7 tyg ciąży a ja tabletki normalnie bralam i @ mialam , tylko brzuch mnie bardzo bolal...
W ogole wszystko bylo ok nie mialam takich porabanych cykli jak teraz ...
Po roku od urodzenia malej zaczęło się coś dupczyc z tym cyklem [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Kiedys juz pisalam ze jak sie staralismy to 3 miesiące nam zajęło ale poronilam , wiec nie chciałam juz poki co dziecka i zaczelam brac tabletki anty , i w 2-3 miesiącu brania tabletek zaszlam , wiesz jaki szok , idziesz do gina a ten ci mowi , ze Pani jest w 7 tyg ciąży a ja tabletki normalnie bralam i @ mialam , tylko brzuch mnie bardzo bolal...
W ogole wszystko bylo ok nie mialam takich porabanych cykli jak teraz ...
Po roku od urodzenia malej zaczęło się coś dupczyc z tym cyklem [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaa no kiedyś coś pisałaś. Wiesz co... Koniecznie trzeba uregulować Ci cykle. Ty się, kobito, psychicznie wykończysz!

Zmykam spać! Dobranoc. [emoji4]

Do góry