reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

majka ja zaczelam pic od kliku dni inofem on tez skraca cykl , mam w nim nadzieje [emoji4]

Nessi moze cos sie przesunie [emoji14]
wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
O muszę o nim poczytać :)

reklama
Kurde laski tez slyszalam o tym inofem'ie ale we wloszech chyba go nie ma.... Myslicie ze da go rade wyslac? Czy go zrekwiruja na granicy ? :/

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

A ten l
majka ja zaczelam pic od kliku dni inofem on tez skraca cykl , mam w nim nadzieje [emoji4]

Nessi moze cos sie przesunie [emoji14]
wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
A w ogóle to Ci lekarz zasugerował czy sama?

Ja nigdy nic nie wysyłałam za granicę, nie znam się.

Inofem ma dobre opinie jak tak patrzalam , dziewczynie skrocil w 3 miesiace 90dniowy cykl !

Carmen raczej nie da rady [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

A ten l

A w ogóle to Ci lekarz zasugerował czy sama?

Ja nigdy nic nie wysyłałam za granicę, nie znam się.
Dziewczyna na innym wątku mi polecila gdzie pisalam o dlugich cyklach , potem w googlaczu poczytalam , ze faktycznie jest super.
Zadzwonilam do tego gina co sie zapisalam prywatnie bo nie wiedzialam czy z clo moge takie cos mieszac , ale stwierdzil , ze mam sobie kupic i pic [emoji4]

Oolnie pisze na ulotce za 1 saszetka , ale lekarze leczniczo przepisuja 2 na dzien.. Ja na razie biore po jednej , ale tylko @ przyjdzie zaczynam dwie [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyna na innym wątku mi polecila gdzie pisalam o dlugich cyklach , potem w googlaczu poczytalam , ze faktycznie jest super.
Zadzwonilam do tego gina co sie zapisalam prywatnie bo nie wiedzialam czy z clo moge takie cos mieszac , ale stwierdzil , ze mam sobie kupic i pic [emoji4]

Oolnie pisze na ulotce za 1 saszetka , ale lekarze leczniczo przepisuja 2 na dzien.. Ja na razie biore po jednej , ale tylko @ przyjdzie zaczynam dwie [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
Acha a co to jest clo?

reklama
Do góry