reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Xbum kochana widzialam...[emoji4] chyba mi wybaczysz?;) ostatnia pytala sie Karola to wiec jakos sie juz do niej odnioslam;)
No tak czekasz...przewaznie szybko przychodzi...tez masz racje mozesz dostac nawet jutro @...ale pewnosci niema ..

Julia do 10 dni @ na bank się pojawi [emoji6] a imie malemu wybraliscie juz ? [emoji4]
Ktory masz tc?

agnesis trz ciekawy termin [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Tynka, jeszcze raz gratuluję[emoji4] Teraz kiedy wybierasz się do gina?

Julka, glowa do góry. Na listopadowkach plaga szyjkowych dziewczyn. W tym i ja. Jedna też miała tak wcześnie skracajaca się. Założyli szew. Dużo leży i odpoczywa. Dobija już 30 tc i szyjka się trzyma A skrocila sie jej na początku do 1 cm.

Wstalam z drzemi jak ja lubie jak P ma na poludnie do pracy mozna pospac [emoji3]
I mam ochote na cos slodkiego a do sklepu nie chce mi sie isc ..

Nessi pichcimy co? [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Bum ja chyba dzisiaj murzynka -TFU -poprawność polityczna ''afroamerykanina'' strzelę bo już mam przesyt malinami :) Albo babeczki ...
A na szybko to możesz sobie zrobić kogiel-mogiel :D

julia0903 :szok::szok::szok: Ty dopiero 17 tydzień i już szyjka się tak skróciła ?!
Matko, ja bym chyba zawału dostała :sad: Współczuję kochana ...Będziesz musiała leżeć cały czas przy tym szwie, czy nie ?

Do góry