reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka ja czekam na przesylke z apteki internetowej tam se tez testy zamowilam , dzis ma być i czekam [emoji16]
Ale mi sie szyjka obnizyla wczoraj, więc u mnie kreseczka będzie 1.

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Tynka ja czekam na przesylke z apteki internetowej tam se tez testy zamowilam , dzis ma być i czekam [emoji16]
Ale mi sie szyjka obnizyla wczoraj, więc u mnie kreseczka będzie 1.

PARAPLU 23.08 - kontrola
Najlepiej sprawdzać po południu albo wieczorem :) Bo ona migruje sobie :)

Nessi już odwołałam. Po tylu miesiącach czekania na dziecko nie będę ryzykować.

No nie mogę uwierzyć normalnie. No i mam wrażenie, że okresu zaraz dostanę tak mnie brzuch dziwnie boli.

Nessi, Carmen, Zuzukon, Patunia i reszta staraczek wysyłam fluidy ciążowe!

Nessi już odwołałam. Po tylu miesiącach czekania na dziecko nie będę ryzykować.

No nie mogę uwierzyć normalnie. No i mam wrażenie, że okresu zaraz dostanę tak mnie brzuch dziwnie boli.

Nessi, Carmen, Zuzukon, Patunia i reszta staraczek wysyłam fluidy ciążowe!
Ma prawo tak boleć, nie panikuj tylko! Beta, beta ponad wszystko! :) Może Cię ona trochę uspokoi :)

Nessi ja wieczorem ją sprawdzam po kąpieli i niestety siw obnizyla bo ja czuje , jest ani miekka ani twarda , ale zamknięta niby...

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi o dziwo jestem bardo spokojna. Czuję że będzie dobrze i w kwietniu zostanę najszczesliwszą mamą na świecie. Przy moim tylozgieciu macicy to pewnie będę bardziej te bóle odczuwać.

Oleczka twoja kolej pokazać brzucha ! [emoji14]

Julka daj znać po wizycie .. [emoji4]

Anula !!

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Do góry