reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bliziutko na szczęście. Wezmę ze trzy różne. Z porannego moczu też mi kreska wyszła ale obejrzałam go z 10 minut po zrobieniu dopiero, więc uznałam, że to pomyłka. Zrobiłam drugi teraz i od razu się pojawiła druga kreska...

reklama
Tynus czekam na twoje tesciki [emoji6] z kciukami &&& [emoji109][emoji112]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Boję się uwierzyć naprawdę. Dziękuję wam za kciuki. Jak zrobię testy wyślę kolejna fotkę do oceny. Jeśli to ciąża to ja nie wiem jakim cudem bo w 14 dniu cyklu żadnego pęcherzyka dominującego i endo 3 mm. A dziś 29 dzień cyklu.

Tynka takie cykle najlepsze , bo człowiek jest poddany i nie nastawiony na ciąże [emoji6]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Boję się uwierzyć naprawdę. Dziękuję wam za kciuki. Jak zrobię testy wyślę kolejna fotkę do oceny. Jeśli to ciąża to ja nie wiem jakim cudem bo w 14 dniu cyklu żadnego pęcherzyka dominującego i endo 3 mm. A dziś 29 dzień cyklu.

Tyncia czekam kochana ! Trzymam kciuki mocno-mocno!!!!

A ja się pochwalę dziełem Szoguna :D Kwiczeliśmy ze śmiechu .. podobizna męża :D
DSC_0223.JPG

Załączniki

• DSC_0223.JPG
    DSC_0223.JPG
    371 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Do góry