Carmen24l
Fanka BB :)
I to jaka...poce sie samym staniem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Miałabyś saunę gratis !!!![]()
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jaka...poce sie samym staniem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Miałabyś saunę gratis !!!![]()
Ja tez czekam za nowym termometrem , mam 4 elektr.ale tak jak mowisz baterie siadaja, zreszta te Moje maja juz z 5 lat, kupilam jak mala sie urodzila haha. A ten owulacyjny to chociaz konkretny jest.Quwa tez czekam na termomete owulacyjny zawsze o 7 wstawalam by mierzyć a potem znów spac [emoji23]
Bo q tym moim zwyklym juz baterie siadaja [emoji16]
JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Możesz kupić, ale to bzykać się trzebaTo super. Ja nie mam takiej motywacji mimo wszystko by wstać o 7 rano.. Kupić jutro jeszcze 5 testów owu??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci jak kiedyś dziewczynom - złoty przepis -serio!On w pracy do 1...najlepiej to 5 dni codziennie minimum raz;p
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom