negatyw? ej no a @ brak?Zrobilam test i niestety negatywny [emoji22]
Adika jak milo Cie widziec! [emoji173] Ciesze sie ze u Cb wszystko super. Zgadzam sie z Madzia, pokaz zdjecia!
Madziu piekna parka, to musi byc ogromne szczescie cos takiego widziec w swoim domu
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
@ jeazcze nie ma pewnie przez progesteron ktory lykam. Zadzwonie po poludniu do gina i zapytam ile mam jeszcze brac. Pewnie jak odstawie to przyjdzie.
szkoda ja licze, ze moze owu byla jednak pozna i temu nie wyszedl test....@ jeazcze nie ma pewnie przez progesteron ktory lykam. Zadzwonie po poludniu do gina i zapytam ile mam jeszcze brac. Pewnie jak odstawie to przyjdzie.
Cassiah
Nie, owu pierwsza byla napewno w dzien iui. To potwierdzone. Okres mogl sie przesunac ale test jakby mial wyjsc to juz by wyszedl...
szkoda i co dalej?Nie, owu pierwsza byla napewno w dzien iui. To potwierdzone. Okres mogl sie przesunac ale test jakby mial wyjsc to juz by wyszedl...
Cassiah
Nie wiem kochana... Nie mam sily dzis o niczym myslec... Zyc mi sie nie chce... Juz nie chce takiego zycia [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
nie mow tak, probuj dalej, najgorsze to sie poddacNie wiem kochana... Nie mam sily dzis o niczym myslec... Zyc mi sie nie chce... Juz nie chce takiego zycia [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
madziolina_p
Kasiu bardzo mi przykro... Jak to jest mozliwe? Ehh nie mam slow. Przytulam!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama